ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αγρια κόντρα ανάμεσα σε TUS και Mad Clip, μήνυσε κατέθεσε ο πρώτος (v)

Αγρια κόντρα ανάμεσα σε TUS και Mad Clip, μήνυσε κατέθεσε ο πρώτος (v)

Η διαμάχη ανάμεσα στους δύο ράπερ έχει αρχίσει να παίρνει τεράστιες διαστάσεις. Μήνυση κατέθεσε ο TUS μετά την απόπειρα ξυλοδαρμού εις βάρος του

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ταστσόγλου

 

Τον δρόμο της δικαιοσύνης πήρε η άγρια κόντρα μεταξύ του TUS και του Madclip, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώτος φαίνεται να κατέθεσε μήνυση κατά του δεύτερου, για απειλή, εκβίαση και διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων.

 

Πιο συγκεκριμένα, πριν από μερικές εβδομάδες ο TUS καθώς έβγαινε από το studio ηχογράφησης του, βρέθηκε αντιμέτωπος με μια ομάδα νεαρών, οι οποίοι στράφηκαν εναντίον του. Εκείνος κατευθύνθηκε προς τη μηχανή του και τράπηκε σε φυγή.

 

Από τότε, σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε ο TUS, ο Mad Clip βρέθηκε έξω από το στούντιο ηχογραφήσεων δίνοντας μάλιστα σε story που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη διεύθυνση, καλώντας τους θαυμαστές του να βρεθούν εκεί.

 
 

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιτριγυρισμένος από θαυμαστές του. Την ίδια μέρα δημοσίευσε στο Instagram βίντεο στο οποίο καταγράφονται αστυνομικοί που βρίσκονται έξω από το στούντιο, ενώ στράφηκε κατά του TUS, χλευάζοντας τον.

 

Ο Madclip έχει ενημερωθεί για την μήνυση και όπως είπε ο ίδιος, θα συμβουλευθεί πρώτα τον δικηγόρο του, αλλά και την δισκογραφική εταιρεία που τον εκπροσωπεί, ως προς τις επόμενες κινήσεις του.

 
 
X