ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ανακοίνωση και κλήρωση για μπαράζ ΟΦΗ-Πλατανιά

Ανακοίνωση και κλήρωση για μπαράζ ΟΦΗ-Πλατανιά

Την ύστατη ώρα θα προχωρήσει η ΕΠΟ στην κλήρωση των αγώνων που θα κρίνουν τη 14η θέση της Super League 1 για τη σεζόν 2019/20

Το απόγευμα της Τετάρτης (15/05) ο ΟΦΗ και ο Πλατανιάς θα μάθουν τις ακριβείς μέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων, με το πρώτο ματς να ορίζεται όπως όλα δείχνουν την Κυριακή (19/05) και η ρεβάνς την Τετάρτη (22/05).

 

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πλευρά των Ηρακλειωτών η πίεση αυξήθηκε εσχάτως, δεδομένου ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν λόγω των περιφερειακών & δημοτικών εκλογών, καθώς και των Ευρωεκλογών που είναι προγραμματισμένες για τις 26 Μαΐου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από την Επιτροπή Διοργανώσεων ανακοινώνεται ότι η κλήρωση των αγώνων μπαράζ μεταξύ των ομάδων που κατέκτησαν τη 13η θέση στο πρωτάθλημα της Super League και τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Football League, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 18.00, στα γραφεία της ΕΠΟ.

O πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 19.05.2019 και ο δεύτερος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22.05.2019.

Σημείωση: Λόγω ασκήσεως προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ κατά της επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, το αποτέλεσμα της κλήρωση θα έχει τη μορφή «Ομάδα SUPER LEAGUE» και «ομάδα FOOTBALL LEAGUE».

X