ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ανατροπή με Σκουρτόπουλο με παρέμβαση Α.Σ. ΠΑΟΚ

Ανατροπή με Σκουρτόπουλο με παρέμβαση Α.Σ. ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κρίνουν ασύμφορη οικονομικά μια πιθανή συνεργασία με τον ομοσπονδιακό προπονητή και «σήκωσαν» απαγορευτικό

Παρότι οι ενδείξεις των τελευταίων ωρών ήταν θετικές -σ.σ. μεταφέρθηκαν νωρίτερα από το metrosport.gr- το θέμα του Θανάση Σκουρτόπουλου δείχνει να καταλήγει σε “ναυάγιο” με παρέμβαση του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

 

Οι επιτελείς του ερασιτέχνη που βρίσκονται σε σταθερή επαφή και συνεργασία με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, θεωρούν ότι δεν θα πρέπει η ΚΑΕ να κάνει λάθη του πρόσφατου παρελθόντος, με κινήσεις που είναι μακριά από τις δυνατότητες της. Μία τέτοια θεωρήθηκε κατά τα φαινόμενα η πιθανή πρόσληψη του Θανάση Σκουρτόπουλου.

 

Η εξέλιξη δημιουργεί νέα δεδομένα. Η ομάδα δεν μπορεί παρά να δώσει τον κρίσιμο αγώνα με τον Ήφαιστο με τον Κώστα Χαραλαμπίδη στον πάγκο και η διοίκηση, σε συνεννόηση με τον Α.Σ., να αποφασίσει αν θα κινηθεί προς άλλη κατεύθυνση. Άλλωστε τα ονόματα του Κώστα Μέξα και του Γιώργου Καλαφατάκη έπεσαν στο τραπέζι στο διοικητικό συμβούλιο της περασμένης Κυριακής, χωρίς ωστόσο να υπάρξει επικοινωνία μαζί τους, αφού εξ αρχής προτάχθηκε ως επιλογή ο Σκουρτόπουλος.

 

Βέβαια μακριά από τις δυνατότητες της ΚΑΕ μπορεί να θεωρηθεί και η προσθήκη του Βλάντο Γιάνκοβιτς, ωστόσο ο αντίλογος είναι ότι με αυτό το τεράστιο έλλειμμα ποιότητας, η συγκεκριμένη ομάδα αν δεν ενισχυθεί ουσιαστικά, δύσκολα θα μπορέσει να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

X