ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ανησυχία σε ΠΑΟΚ και Αρη για το Πρωτάθλημα Κ15

Ανησυχία σε ΠΑΟΚ και Αρη για το Πρωτάθλημα Κ15

Στον «αέρα» βρίσκεται ο βόρειος όμιλος του Πρωταθλήματος Κ15 της Super League

Ακόμη είναι ασαφές αν, με ποια μορφή και ποιες ομάδες θα διεξαχθεί το τρίτο ηλικιακά Πρωτάθλημα Υποδομών. Επισήμως ακόμη δεν έχει ψηφιστεί η προκήρυξη διεξαγωγής του Πρωταθλήματος Κ15.

 

Κατά συνέπεια, δεν υπάρχουν και επίσημες δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων που δικαιούνται (δεν είναι υποχρεωτικό όμως) να πάρουν μέρος. Ωστόσο, επί της ουσίας υπάρχει μεγάλη ανησυχία για το κατά πόσο μπορεί να συμπληρωθεί ο όμιλος των ομάδων του Βορρά.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, ΠΑΟΚ, Αρης, Ξάνθη και μαζί και ο ΠΑΣ Γιάννινα που η πρώτη ομάδα του υποβιβάστηκε στη Super League 2 αλλά η διοίκησή του θέλει να διατηρήσει την ομάδα Κ15 στο Πρωτάθλημα των ομάδων της SL1, είναι οι μόνοι σύλλογοι από τον Βορρά που έχουν εκδηλώσει σαφή πρόθεση συμμετοχής. Αντίθετα, είναι θολό το τοπίο για τον Παναιτωλικό, την ΑΕΛ και τη Λαμία, ενώ δεν υπάρχει καμία κίνηση ως τώρα και από τον ΝΠΣ Βόλος. Ανάλογο πρόβλημα δεν φαίνεται να υπάρχει με τις ομάδες του Νότου (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ). Ωστόσο, δεν αποκλείεται η μη απαρτία στον Βορρά να φέρει αλλαγές και να οδηγηθούμε σε διαφοροποίηση του συστήματος διεξαγωγής και κατάργηση των ομίλων.

 

Οι οριστικές εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν τις επόμενες μέρες, ωστόσο, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της κρίσης που βιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα.

X