ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αντίο με αιχμές απο ΑΙΚ σε Σούντγκρεν

Αντίο με αιχμές απο ΑΙΚ σε Σούντγκρεν

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της σουηδικής ομάδας στον 29χρονο

H AIK μετά την αποχαιρετιστήρια δήλωση του Ντάνιελ Σούντγκεν από την ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αφήνει στο τέλος αιχμές για το νέο απόκτημα του Άρη.

 

Από τη ομάδα σχολιάζεται το γεγονός ότι ο Σουηδός αμυντικός επέλεξε να «δηλώσει» άρρωστος για το ματς με την Αραράτ κάτι που δεν άρεσε στην διοίκηση του συλλόγου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΙΚ:

 

Η AIK έχει αποφασίσει, με άμεση ισχύ, την αποχώρηση του Ντάνιελ Σούντγκρεν κατά το υπόλοιπο της τρέχουσας συμφωνίας μεταξύ των δύο μερών.

 

Το ιστορικό της απόφασης έχει να κάνει με μια σειρά γεγονότων, αρχής γενομένης με το ότι ο Ντάνιελ δήλωσε σαφώς στον σύλλογο ότι δεν επιθυμεί να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την FC Ararat-Armenia στον πρώτο γύρο προκριματικών του Champions League 2019/20. Επιπλέον, ο Ντάνιελ επέλεξε να δηλώσει άρρωστος λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της ομάδας στην Αρμενία με τρόπο που δεν ακολουθεί τις συνήθειες που έχει η AIK για ειδοποίηση ασθένειας.

 

O Ντάνιελ δεν μπήκε στην ομάδα των 18 ατόμων στον αγώνα εναντίον της Αραράτ, καθώς ως συνέπεια δεν θα μπορούσε να παίξει με τον νέο ελληνικό σύλλογο του, στο Europa League. Η συμφωνία που υπογράφηκε με τoν Αρη για την ενσωμάτωση του Σούντγκρεν στις 18 Ιουλίου 2019 θα ολοκληρωθεί.

 

«Αισθανόμαστε μια τεράστια απογοήτευση για το πώς ο Ντάνιελ χειρίστηκε το συμφωνημένο του τέλος στην AIK. Έχει μια φανταστική καριέρα στην AIK και ότι το ότι χωρίζουμε με αυτόν τον τρόπο είναι εξαιρετικά λυπηρό», δήλωσε ο αθλητικός διεθυντής της ΑΙΚ, Μπιορν Γουέστρομ.

 

X