ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Απάντηση Σούτνγκρεν στις αιχμές της ΑΙΚ!

Απάντηση Σούτνγκρεν στις αιχμές της ΑΙΚ!

Ο Σουηδός μπακ του Αρη αντέκρουσε όσα του καταλογίζει η πρώην πλέον ομάδα του

Αιχμές για τον Σούντγκρεν άφησε η ΑΪΚ με αφορμή το γεγονός πως δεν έπαιξε στο ματς με την Αραράτ.

 

Ο Σουηδός μπακ του Αρη «απάντησε» μέσω της Expressen και έδωσε την δική του οπτική επί του θέματος. Τόνισε πως δεν μπορούσα να αντέξει να μην έχει το μυαλό του 100% στη σουηδική ομάδα και πως έχει ενημερώσει εδώ και καιρό την πρώην ομάδα του.

 

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

 

«Ήταν μια δύσκολος διανοητικά και ψυχολογικά για μένα περίοδος. Έδινα πάντα το 100% των δυνατοτήτων μου σε κάθε ματς που έπαιζα. Δεν φοβήθηκα πως μπορεί να τραυματιστώ ακόμη και αν ήξερα σε ένα μέρος του μυαλού μου ότι η καριέρα μου στην ΑΙΚ τελειώνει σε μερικά ματς και ότι με περιμένει μια νέα πρόκληση. Δεν είναι πολύ συχνό στην Ευρώπη να συνεχίζεις να αγωνίζεσαι με την ομάδα σου ενώ έχεις κλείσει αλλού. Ήταν πολύ δύσκολος καιρός για εμένα και το είχα ξεκαθαρίσει αυτό στους ανθρώπους της ομάδας. Κατάλαβα πως το μυαλό μου δεν μπορούσε να αντέξει άλλο και έτσι δεν μπορούσα να δώσω στην ομάδα όσα πραγματικά ήθελα. Ήξερα πως δεν μπορούσα να αποδώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και δεν ήθελα να απογοητεύσω τους φίλους της ομάδας με την απόδοση μου. Δεν θα εξυπηρετούσε ούτε εμένα ούτε την ΑΙΚ να αγωνίζομαι με τέτοιον τρόπο», είπε αρχικά.

 

Και μετά του μεταφέρθηκαν τα «καρφιά» της πρώην ομάδας του, ότι δήλωσε ασθένεια. «Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από το γεγονός ότι όντως ήμουν άρρωστος. Είχα πολλούς πόνους στο στομάχι εκείνη τη μέρα. Ίσως να οφείλονταν στο στρες που με είχε κατακλύσει ή στο γεγονός ότι δεν ήμουν πια εκεί νοητικά. Το να κάνεις κάτι χωρίς να είσαι νοητικά εκεί είναι το χειρότερο πράγμα. Ήμουν ξεκάθαρος με την ομάδα από την αρχή. Τους είχα ενημερώσει εδώ και καιρό πως μου ήταν δύσκολο να παίζω και να αποδίδω αλλά επειδή αγαπώ το σύλλογο, παρόλη την ψυχολογική κούραση που είχα, τα έδωσα όλα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ωστόσο, μετά τον τελευταίο αγώνα, ξεκαθάρισα πως δεν μπορώ να αγωνίζομαι άλλο έτσι. Έπαιζα 90 λεπτά συνεχώς και τότε ένιωσα πως το μυαλό μου δεν δουλεύει πια. Η ψυχολογία μου ήταν πεσμένη και αυτό δεν ωφελούσε κανέναν. Δεν ήμουν πια εκεί νοητικά», τόνισε.

X