ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αποφάσεις της ΕΠΣ Μακεδονίας (9/1)

Αποφάσεις της ΕΠΣ Μακεδονίας (9/1)

Η Θύελλα Περιστερώνα μηδενίστηκε για το παιχνίδι της με την ΑΕ Φιλύρου στο οποίο είχε νικήσει με 2-0.

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έγινε δεκτή η ένσταση αντικανονικής συμμετοχής που υπέβαλε το σωματείο, ΑΕ Φιλύρου κατά του κύρους του αγώνα του με το σωματείο, Θύελλα Περιστερώνα.

Ο αγώνας του 2ου ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας μεταξύ της Θύελλας Περιστερώνα και της ΑΕ Φιλύρου, κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου, ΑΕ Φιλύρου με τέρματα 3-0 και μηδενίζεται το σωματείο, Θύελλα Περιστερώνα με τέρματα 0-3.

Από το σωματείο, Θύελλα Περιστερώνα αφαιρούνται τρεις (-3) βαθμοί από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Επίσης, απορρίφθηκε η ένσταση για αντικανονικότητα γηπέδου που υπέβαλε το σωματείο, Πανόραμα κατά του κύρους του αγώνα του με τον Αστέρα Ραιδεστού. Ο αγώνας κατακυρώνεται ως έχει στο Φ.Α.

 

 Αποφάσεις της ΠΕ / ΕΠΣΜ

 

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκε η ποινή της απαγόρευσης να αγωνιστεί στην έδρα του στο σωματείο, Αναγέννηση Αγίου Ιωάννη για μία (1) αγωνιστική ημέρα και η ποινή της επίπληξης στο σωματείο, Μακεδονικός Γέφυρας.

Κλήση σε απολογία από την ΠΕ / ΕΠΣΜ

 Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας καλούνται σε έγγραφη απολογία, μέσα σε τρεις (3) ημέρες το σωματείο, Μακεδονικός Λητής.

 

Επιβολή ποινών σε ποδοσφαιριστές και αξιωματούχους από την ΠΕ / ΕΠΣΜ

 

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στους αγώνες του Σαββατοκύριακου 14 – 15 Δεκεμβρίου 2019.

Συγκεκριμένα αποβλήθηκαν 12 ποδοσφαιριστές (4 στην Α1, 7 στην Α’ και 1 στη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία) οι οποίοι τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας: Τρικαλόπουλος Α. (Εθνικός Σοχού), Τάνγκου Α. (Καμπανιακός), Ζαχαριάδης Δ. (Ιάσων Αυγής), Πλάνος Δ. (Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης), Φραγκούδης Α. (Μακεδονικός Αγίου Βασιλείου), Φασούλας Ζ. (ΠΑΟ Δορκάδας), Τατσόγλου Ι. (Εθνικός Πυλαίας), Τσιάμης Α. (Αετός Βασιλικών), Μούτσος Γ. (Αγιος Γεώργιος Ν. Κρήνης), Σπυριδόπουλος Σ. (Σμυρναϊκός Βαθυλάκκου),

με ποινή αποκλεισμού πέντε (5) αγωνιστικών ημερών: Πουρσανίδης Θ. (ΑΣ Νεάπολης)

και με ποινή αποκλεισμού έξι (6) αγωνιστικών ημερών: Πασπαλάς Ν. (Ιωνικός).

Επίσης, από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκε η ποινή αποκλεισμού για μία (1) αγωνιστική ημέρα στους παρακάτω αξιωματούχους σωματείων: Ν. Παπαδόπουλος (εκπρόσωπος του Μακεδονικού Αγίου Βασιλείου), Α. Ζάχο (προπονητής του Εθνικού Ευόσμου) και η ποινή αποκλεισμού για τέσσερις (4) αγωνιστικές ημέρες σε αξιωματούχο σωματείου: Κ. Τσαρσιταλίδης (εκπρόσωπος του ΑΣ Νεάπολης).

 

Ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας για το επιμορφωτικό και εκπαιδευτικό μάθημα

 

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 20.30 θα συνεχιστούν τα επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά μαθήματα διαιτητών στην αίθουσα διαλέξεων του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης (Πολυτεχνείου 17 Β, 3ος όροφος).

Στην επιμορφωτική συγκέντρωση των διαιτητών ο κ. Χρήστος Δαγκλής, εκπαιδευτής διαιτησίας και παρατηρητής διαιτησίας, θα παρουσιάσει το θέμα : «Διαχείριση ελεύθερων λακτισμάτων» που επέλεξε η ΚΕΔ / ΕΠΟ

Η παρουσία όλων των διαιτητών (αξιολογημένων και μη), των παρατηρητών και των εκπαιδευτών διαιτησίας στην πρώτη επιμορφωτική συγκέντρωση είναι υποχρεωτική, θα τηρηθεί παρουσιολόγιο και θα κοινοποιηθεί στην ΚΕΔ της ΕΠΟ, σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας.

 

Την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 14.30 ο αγώνας κυπέλλου Νίκη Ευκαρπίας – Ομόνοια Σταυρούπολης

 

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ο εξ’ αναβολής αγώνας κυπέλου ερασιτεχνικών ομάδων του 4ου ομίλου Νίκη Ευκαρπίας – Ομόνοια Σταυρούπολης θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 14.30 στο γήπεδο Ευκαρπίας. Παρατηρητής αγώνα: Σεμερτζής Σωτήριος – Γιατρός αγώνα: Παπαδημόπουλος Δημήτριος.

 

Παραλαβή νέων δελτίων αθλητικής ιδιότητας ΕΠΟ την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

 

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τα σωματεία που αγωνίζονται το Σαββατοκύριακο 11 – 12 Ιανουαρίου 2020 μπορούν να παραλάβουν τα νέα δελτία αθλητικής ιδιότητας ποδοσφαιριστών τους που έχουν αποσταλεί από την ΕΠΟ την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 και κατά τις ώρες 12.00 έως 16.00.

 

H νέα βαθμολογία στον δεύτερο όμιλο της Α' κατηγορίας

1. Κεραυνός Ωραιοκάστρου 36

2. Θύελλα Περιστερώνα 27

3. ΑΕ Φιλύρου 24

4. Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου 23

5. Ελλήσποντος Μαδύτου 22

6. Κεραυνός Κολχικού 21

7. ΑΣ Νεάπολης 21

8. Μακεδονικός Ασκού 20

9. Μακεδονικός Αγ. Βασιλ. 20

10. ΠΑΟΚ Σταυρού 18

11. Μακεδονικός Λητής 15

12. ΠΑΟ Δορκάδας 11

13. Απόλλων Ζαγκλιβερίου 10

14. Νίκη Ηρακλείου 10

15. Διγενής Κρυονερίου 8

X