ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Αποκλείσαμε μια ποιοτική ομάδα»

«Αποκλείσαμε μια ποιοτική ομάδα»

Ο τεχνικός της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Γιαν Κόζαν είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος για την πρόκριση της ομάδας του στους ομίλους του Europa League

Για την μεγάλη πρόκριση της Σλόβαν Μπρατισλάβας, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός των Σλοβάκων, Γιαν Κόζακ, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ.

 

«Είμαι σίγουρα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά και από την εικόνα της ομάδας. Είμαι χαρούμενος, καταφέραμε να δώσουμε ευχαρίστηση στον κόσμο μας κόντρα στον ΠΑΟΚ, που ήταν φαβορί. Κάποιοι φίλαθλοι που δεν μας υποστήριζαν ίσως να τους στεναχωρήσαμε, αλλά εμείς παίζουμε για ’αυτούς που μας υποστηρίζουν», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

 

«Σίγουρα, καταφέραμε να πιέσουμε τους παίκτες μας για να βγάλουν ότι είχαν, υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, όμως. Πλέον προχωράμε για τα επόμενα παιχνίδια».

 

Για το αν οι παίκτες του έπαιξαν για να κλείσουν καλύτερα συμβόλαια:

«Δικαίωμα του κάθε παίκτη να έχει όνειρα και φυσιολογικό είναι να θέλει να παίξει σε μεγαλύτερες ομάδες. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά για εμένα, νομίζω ότι καθιερώνομαι ως πρώτος προπονητής».

 

Για το πως νιώθει για την ανοδική του πορεία στη Σλόβαν:

«Ήμουν έτοιμος για να πετύχω αυτόν το στόχο. Από εδώ και πέρα, απολαμβάνω την επιτυχία που περάσαμε στους ομίλους. Τώρα, έχουμε νέα πρόκληση μπροστά μας».

 

Δέχθηκε ερώτηση από Σλοβάκο δημοσιογράφος, ο οποίος του τόνισε πως παρά την πρόκριση της ομάδας του, οι παίκτες του ήταν αργοί στο γήπεδο, για να απαντήσει πως:

«Υπάρχουν και φίλαθλοι που δεν μας στηρίζουν, δεν ασχολούμαστε με αυτούς, κοιτάμε μπροστά…».

 

Και κατέληξε λέγοντας: «Το ποδόσφαιρο είναι θέμα τακτικής, αλλάξαμε την τακτική μετά τον πρώτο αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ποιότητα και χαίρομαι που τα καταφέραμε.

 

Στο πρώτο μέρος, περιορίσαμε τον αντίπαλο, στο δεύτερο τονίσαμε στους παίκτες πως τα πρώτα δέκα λεπτά θα ήταν δύσκολα.  Στη συνέχεια, δείξαμε αποφασιστικότητα και πήραμε το παιχνίδι. Δουλέψαμε πολύ στην ψυχολογία και στην ομαδικότητα, έχουμε περιθώρια βελτίωσης για να προχωρήσουμε παραπέρα».

X