ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αρης: Τελική ευθεία στις μεταγραφές

Αρης: Τελική ευθεία στις μεταγραφές

Να κλείσουν με τα ανοικτά μέτωπα είναι αποφασισμένοι οι επικεφαλής του μεταγραφικού σχεδιασμού

 

Με την απόκτηση του Μπράουν Ιντέγε ο Αρης έκλεισε μία σημαντική “τρύπα” στο ρόστερ του ενισχύοντας με ποιότητα και εκτελεστική ικανότητα την επίθεση. Προτεραιότητα πλέον στο μεταγραφικό σχεδιασμό είναι η απόκτηση ακραίου επιθετικού, με την περίπτωση του Ντάνιελ Μαντσίνι να παραμένει σε πρώτο πλάνο ενώ υπάρχει φυσικά και το όνομα του Αλέσιο Τσέρτσι.

 

Τα δημοσιεύματα από τη Γαλλία συνεχίζονται με… αμείωτους ρυθμούς και φέρνουν τον Αρη ως το πρώτο φαβορί για την απόκτηση τού Αργεντινού. Τα δεδομένα ωστόσο είναι κάπως διαφορετικά, ειδικά σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος. Οι κιτρινόμαυροι δεν πρόκειται να πληρώσουν στην Μπορντό τα χρήματα που γράφουν οι Γάλλοι ( σσ ένα εκατομμύριο), έχουν κάνει την πρότασή τους και περιμένουν απλά την απάντηση.

 

Σε οτι αφορά τον Ματέο Γκαρσία, τα δεδομένα δεν έχουν διαφοροποιηθεί. Η πρόταση του Αρη υπάρχει στο τραπέζι, είναι συγκεκριμένη και όπως είχαμε αναφέρει σε άλλα ρεπορτάζ ο χρόνος ίσως φανεί ακι “συμμαχος”. Οσο η Λας Πάλμας δεν προχωράει στην πώληση του Αργεντινού, τόσνο πιο ευνοικές μπορεί να γίνουν για τον Αρη οι συνθήκες. Είναι βέβαι ένα θέμα που αφενός χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς και αφετέρου… υπομονή, όπως αφήνουν άλλωστε να εννοηθεί για την περίπτωση Ματέο και οι άνθρωποι του Αρη.

 

Στο μεταξύ, άσχετα με την εξέλιξη στο θέμα τού Ροζ, οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε συζητήσεις με υποψήφιους κεντρικούς αμυντικούς και σύντομα θα υπάρχουν νεότερα, όπως επίσης και με τον ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τον Μιχάϊ Κόρχουτ στο αριστερό άκρο της άμυνας.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (24/6)

X