ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Εν δυνάμει Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, βρίσκεται σε άλλο επίπεδο»

«Εν δυνάμει Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, βρίσκεται σε άλλο επίπεδο»

Ο Μπάμπης Μιχαηλίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για την εντυπωσιακή πρόοδο του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και τη διαφαινόμενη κατάκτηση του τίτλου.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Μάκη Χάβου στη Λαμία, Μπάμπης Μιχαηλίδης και αναφέρθηκε στη διαφαινόμενη κατάκτηση του Πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, αλλά και τα βήματα προόδου που έχει κάνει όλος ο «ασπρόμαυρος» οργανισμός τα τελευταία χρόνια.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τις διαμαρτυρίες της Λαμίας στη φάση του γκολ του Ενρίκε: «Είναι καθαρή η περίπτωση. Σταματούν οι παίκτες, νομίζοντας ότι θα τηρηθεί το fair play. Νομίζω ότι ο Πέλκας έδωσε την μπάλα στον Λέο Μάτος για να την πετάξει έξω, αυτός δεν το έκανε και συνέβη και αυτό που συνέβη. Έτσι εκτίμησε ο Μάτος και έτσι έπραξε. Δεν θέλω παραπάνω να το σχολιάσω».

 

Για τη δήλωση Χάβου πως ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ: «Συμφωνώ με τον κόουτς. Ο σημερινός ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα δεν έχει καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ του παρελθόντος. Βρίσκεται σε άλλο επίπεδο. Δίκαια είναι εκεί που βρίσκεται. Ο ΠΑΟΚ είναι εν δυνάμει Πρωταθλητής».

 

Για το αν θα σηκώσει και μαθηματικά τον τίτλο στη Λάρισα: «Δεν ξέρω αν θα γίνει στη Λάρισα ή στη συνέχεια, πάντως θα το σηκώσει. Αυτό είναι το σημαντικό. Αν αυτό γίνει στη Λάρισα ή πιο μετά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία».

 

 

X