ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Επιμένει για Σκουρτόπουλο και Γιάνκοβιτς ο ΠΑΟΚ

Επιμένει για Σκουρτόπουλο και Γιάνκοβιτς ο ΠΑΟΚ

Παρά τις δυσκολίες και στις δύο περιπτώσεις, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προσπάθεια για συμφωνία μαζί τους - Πιο προχωρημένο το θέμα του διεθνή φόργουορντ

Εξελίξεις σε δύο “μέτωπα” αναμένονται στη διάρκεια των επόμενων ωρών στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Στο θέμα του προπονητή και της διαδοχής του Κώστα Φλεβαράκη αλλά και στο επίπεδο της ενίσχυσης του ρόστερ, αφού είναι προφανές ότι η αλλαγή στον πάγκο από μόνη της δεν είναι αρκετή για να αλλάξει την απογοητευτική εικόνα της ομάδας.

 

Στο “παλατάκι” προσπαθούν να “τρέξουν” παράλληλα το θέμα του Θανάση Σκουρτόπουλου και του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς.

 

Ο ομοσπονδιακός προπονητής παρά τις αμφιβολίες που εκφράζει, λόγω της οικονομικών συνθηκών που υπάρχουν στην ομάδα και ενώ φέρεται να έχει στα χέρια του ενδιαφέρον ξένης ομάδας, παραμένει πρώτη επιλογή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ που θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια που υπάρχουν για να τον φέρουν στη Θεσσαλονίκη.

 

Πιο προχωρημένο φαίνεται να είναι το θέμα του Γιάνκοβιτς παρότι οι οικονομικές απαιτήσεις του -περίπου 10 χιλιάδες ευρώ τον μήνα- είναι πολύ μακριά από τις δυνατότητες της ομάδας. Ο δίαυλος επικοινωνίας μαζί του παραμένει ανοιχτός και σύμφωνα με κάποιες πηγές, είναι πιθανό το θέμα να έχει αίσια έκβαση, ακόμη και σήμερα.

X