ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Επιστρέφει το σενάριο Super League 2 με αύξηση ομάδων σε 14

Επιστρέφει το σενάριο Super League 2 με αύξηση ομάδων σε 14

Με τη νέα κυβέρνηση ξαναζωντανεύει η προοπτική αλλαγών

Ως ενδεχόμενο απασχόλησε έντονα πριν από καιρό. Ο Ηρακλής ήταν από τις ομάδες που μπήκαν μπροστά πιέζοντας για αριθμητική ισορροπία στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες. Να αποτελούνται όλες από 14 ομάδες. Το σενάριο «ξεθύμανε» εδώ και καιρό, όμως πλέον επιστρέφει. 

 

Με τη νέα Κυβέρνηση ξαναζωντανεύει ως προς εξέταση προοπτική και η Super League 2 να αποτελείται από 14 ομάδες, όπως θα συμβεί για τη Super League 1 και τη Football League. Υπενθυμίζεται πως σε προηγούμενο χρόνο η Ε.Π.Ο. είχε μεταφέρει ουσιαστικά πως δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο βάσει προκηρύξεων. Ίσως μάλιστα σ’ αυτό το χρονικό σημείο (σήμερα επίκειται Δ.Σ. της Super League 2 για να εγκρίνουν την προκήρυξη του νέου Πρωταθλήματος) η συγκυρία να μοιάζει ακόμη πιο δύσκολη ως ανέφικτη.

 

Παρ’ όλα αυτά χθεσινές πληροφορίες ήθελαν το σενάριο των 14 ομάδων να επανέρχεται, με Ηρακλή και Τρίκαλα να καλύπτουν τις θέσεις. Οι ίδιες πληροφορίες επίσης έκαναν λόγο πως ’ αυτό το ενδεχόμενο σημαντικό ρόλο παίζει η αλλαγή Κυβέρνησης. Στελέχη των «κυανόλευκων» έγιναν δέκτες του σεναρίου, αλλά αναμένουν να δουν αν έχει βάση υλοποίησης.

 

 

Με λιγότερες πιθανότητες

 

 

Εξάλλου η περίπτωση του Κρόνου Αργυράδων Κέρκυρας δείχνει να είναι η πιο εφικτή λόγω αδυναμίας της Επτανησιακής ομάδας να συμμετάσχει στη νέα Football League, αλλά η περίπτωση της Τρίγλιας δεν έχει αποκλειστεί απόλυτα. Είναι όμως σαφές πως οι Χαλκιδικιώτες έχουν προχωρήσει διαδικασίες να κατέβουν στο Πρωτάθλημα και οι πιθανότητες να προκύψει deal είναι λιγότερες.

X