ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Βόμβα: Αποχωρεί από τη NOVA ο Βόλος, αν την αγοράσει ο Μαρινάκης!

Βόμβα: Αποχωρεί από τη NOVA ο Βόλος, αν την αγοράσει ο Μαρινάκης!

Μετά την ΑΕΚ και ο ΝΠΣ Βόλος «απειλεί» με έξοδο στην περίπτωση που ο Βαγγέλης Μαρινάκης «μπει» στο συνδρομητικό

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο της Super League, ειδικά μετά την είδηση ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει καταθέσει πρόταση για να αγοράσει τη NOVA.

 

Υπενθυμίζεται ότι την αρχή έκανε ο ΠΑΟΚ με την λειτουργία του PAOK TV. 

 

Χθες ήταν η σειρά της ΑΕΚ να ξεκαθαρίσει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι εφόσον ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξαγοράσει τη FORTHNET – NOVA, τότε θα αποχωρήσει από το συνδρομητικό κανάλι καθώς όπως διαρρέει, δεν είναι δυνατόν να χρηματοδοτούνται οι «κιτρινόμαυροι» από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού. Τονίζεται μάλιστα ότι στην περίπτωση που επισημοποιηθεί το deal του Μαρινάκη με τη NOVA, τότε ένα από τα πλέον πιθανά σενάρια είναι η μετάδοση τον εντός έδρας αγώνων της ΑΕΚ θα γίνεται από το AEK TV.

 

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι δεδομένο ότι θα κινηθούν και άλλες ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας, καθώς στην περίπτωση που ο Βαγγέλης Μαρινάκης γίνει το αφεντικό της NOVA, τότε θα κλονιστεί στο μέγιστο η αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος.

 

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι προς την ίδια κατεύθυνση με αυτή του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ θα κινηθεί και ο Βόλος, καθώς πάγια θέση των παραγόντων της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ σε ότι αφορά τα τηλεοπτικά είναι η διαφάνεια και πάνω απ’ όλα η εφαρμογή Κεντρικής Διαχείρισης.

 

 

Σε αυτήν περίπτωση λοιπόν, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι άνθρωποι του Βόλου θα σκεφτούν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησής τους από το συνδρομητικό κανάλι και τη δημιουργία του VOLOS TV για τη μετάδοση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας.

 

Πηγή: volosday

X