ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ηρακλής: Comeback στα δύσκολα από Μπαξεβάνο

Ηρακλής: Comeback στα δύσκολα από Μπαξεβάνο

Επισημοποιείται η επιστροφή του στον Ηρακλή για χτίσιμο... fast track

 

Εζησε δύσκολες καταστάσεις και προ διετίας. Τώρα ίσως είναι ακόμη πιο δύσκολα. Ο Σπύρος Μπαξεβάνος επανέρχεται στον Ηρακλή αναλαμβάνοντας να «χτίσει» σε διαδικασίες… fast track μια ομάδα με αξιώσεις, σε μια κατηγορία πολύ χαμηλή για τα δεδομένα όλων.

 

Τα προβλήματα ήταν και παραμένουν πολλά, το ρόστερ ουσιαστικά δεν έχει ακόμη δημιουργηθεί, το πλάνο παραμένει άγνωστο, η συμφωνία με τον Άρη Παλαιοχωρίου δεν έχει πάρει την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης του Γ.Σ. Ηρακλής, όμως ο ποδοσφαιρικός Ημίθεος προσπαθεί να οργανωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα για τη νέα σεζόν. Ο Σπύρος Μπαξεβάνος επιστρέφει δύο χρόνια μετά στο τιμόνι των «κυανόλευκων» γνωρίζοντας πως η φετινή αποστολή είναι ακόμη πιο δύσκολη, αλλά και ότι ο Ηρακλής ήταν και παραμένει διαχρονική αξία και δύναμη στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χώρο. Ο 48χρονος τεχνικός στις συναντήσεις και συζητήσεις που έχει με τους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα και τους γνωρίζει από την προπέρσινη παρουσία του στον Ηρακλή, είναι θετικός να αναλάβει το δύσκολο (από κάθε οπτική) εγχείρημα. Από πλευράς «κυανόλευκων» άλλωστε είναι δεδομένη η εκτίμηση στο πρόσωπο και τις ικανότητές του με την προ διετίας συνεργασία, εξ ου και η άμεση κίνησή τους να έρθουν σε επαφή πρώτα μαζί του.

 

Όπως μετέφερε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ επιστροφής του Μπαξεβάνου η «Μ», ο 48χρονος τεχνικός αναμένεται να έχει δίπλα του ξανά τον Θανάση Κούρτογλου στο ρόλο του γυμναστή και τον Φώτη Γκιζέλη σ’ αυτόν του γυμναστή τερματοφυλάκων.

 

* Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

 

 

 

X