ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Ηρακλής δεν θα σταματήσει ποτέ (pics)

Ο Ηρακλής δεν θα σταματήσει ποτέ (pics)

Η γενναιότητα μιας απόφασης να κατεβεί ο Ηρακλής στο Γ’ τοπικό της ΕΠΣΜ. Η επανεκκίνηση… Απαλλαγμένος από όλα όσα τον βαραίνουν.

 

Και να ετοιμάζεται να παίξει τώρα με τον ΠΑΣ Κεραυνό Μονοπηγαδίου...

 

Και την ίδια στιγμή η ιστορία να είναι κι αυτή εδώ. Όπως τη Δευτέρα το βράδυ που βετεράνοι της ομάδας συναντήθηκαν σε περιοχή του Χορτιάτη. Οι εποχές και οι εικόνες που μοιάζουν παράταιρες όμως -άραγε- αυτό το οξύμωρο του πράγματος είναι που δίνει δυναμική, ιστορική ελπίδα και βεβαιότητα.

 

 

Ο Ηρακλής δεν θα σταματήσει και μέσα από τις δυσκολίες θα βγει πιο δυνατός. Οι ιστορίες εποχής της παρέας έδιναν το στίγμα. Τη δυναμική και τον χαρακτήρα μιας ομάδας που δεν υπολόγιζε από μεγέθη αντιπάλων. Σεβόταν αλλά έβγαινε για να νικήσει. Και το έκανε. Έτσι και τώρα.

 

 

Το βράδυ της Δευτέρας ήταν εκεί ο Γιώργος Ορφανίδης, ο Σάββας Κωφίδης, ο Γρηγόρης Φανάρας, ο Δανιήλ Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Καραϊσκος, ο Σάκης Αναστασιάδης, ο Παναγιώτης Μαυρίδης. Ο έφορος και παράγοντας εκείνης της ομάδας, Δημήτρης Μαργαρίτης. Ο επί σειρά ετών γιατρός, Μπάμπης Λαζαρίδης.

 

 

Ήρθαν κι ας είναι εκτός Θεσσαλονίκης και ο Κώστας Μαλουμίδης με τον Γιώργο Πλίτση. Το δέσιμο είναι ισχυρό. Ήρθε και ο κεντρικός αμυντικός, Φώτης Παπαδόπουλος. Στην παρέα προστέθηκε και ο Μιχάλης Γεράνης, φίλος της ομάδας, πρώην Δήμαρχος του Χορτιάτη και πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ, του Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων.

 

 

Μια βραδιά που ήταν γεμάτη από Ηρακλή, από συναίσθημα και από ένα ξεχωριστό σμίλεμα ανταγωνιστικών χαρακτήρων που κάνουν μεγάλες τις ομάδες.

 

X