ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ηταν έκπληξη για τα παιδιά, όμορφο σκηνικό με Βαρέλα»

«Ηταν έκπληξη για τα παιδιά, όμορφο σκηνικό με Βαρέλα»

Στο Μetropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο γενικός αρχηγός του Μακεδονικού, Γιώργος Παυλάκος, και ο προπονητής της Κ12 του Αρη, Θανάσης Σαραφιανός

Στο Μetropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο γενικός αρχηγός του Μακεδονικού, Γιώργος Παυλάκος, και ο προπονητής της Κ12 του Αρη, Θανάσης Σαραφιανός, και μίλησαν το τουρνουά Road to Salonica Cup που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού και την κίνηση του Φερνάντο Βαρέλα να βραβεύσει τους πιτσιρικάδες του Αρη.

 

Μεταξύ άλλων όσα είπε ο Γιώργος Παυλάκος:

 

«900 παιδιά συμμετείχαν στο τουρνουά από όλη την Ελλάδα, το επίπεδο είναι πάρα πολύ καλό, μας βοηθάνε οι ΠΑΕ της πόλης για να ανεβάζουμε το επίπεδο. Ο Βαρέλα έχει ξαναέρθει στα γήπεδα, δεν τον είχαμε ενημερώσει για την κίνηση, του το είπαμε και ήρθε αμέσως, αυτές οι καλές πράξεις πρέπει να γίνονται και να προάγουν τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Χαιρόμαστε γιατί φέτος ήρθε ομάδα από την Βουλγαρία με πολλά μέλη, του χρόνου να σκεφτόμαστε να φέρουμε ομάδες από Αγγλία, Ισπανία και Βέλγιο και θέλουμε να δείχνουμε την πόλη μας στους νεαρούς αθλητές».

 


Μεταξύ άλλων όσα είπε ο Θανάσης Σαραφιανός:

 

Για την κίνηση του Βαρέλα να βραβεύσει την ομάδα Κ12 του Αρη: «Δεν ήταν κάτι που γνωρίζαμε έγινε εκείνη την ώρα. Είναι ένα από τα πιο οργανωμένα τουρνουά στη Θεσσαλονίκη το συγκεκριμένο, ήταν ιδιαίτερο όμορφο το σκηνικό, δεν πρέπει να το μεγαλοποιούμε, αυτά είναι πράγματα που πρέπει να συμβαίνουν. Επειδή τυχαίνει να κάνουμε προπονήσεις στα γήπεδα με την ομάδα του ΠΑΟΚ, τον συναντάμε τον Βαρέλα συχνά. Ήταν πολύ όμορφο εκ μέρους του να βραβεύσει την ομάδα του».

 

Για το πως αντέδρασαν τα παιδιά: «Ήταν έκπληξη και για τα παιδιά στην αρχή, μιλάμε για παιδιά 12 ετών, τους αρέσει να βρίσκονται κοντά σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, δεν σκέφτονται τα παιδιά τόσο το Αρης-ΠΑΟΚ».

X