ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Καλή λύση ο Ένινγκ, μπορεί να δέσει με τον Άρη»

«Καλή λύση ο Ένινγκ, μπορεί να δέσει με τον Άρη»

Με καλά λόγια για τον Μίκαελ Ένινγκ μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Ηλίας Ιγνατίδης, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί του στη Βάσας.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο επιθετικός του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, Ηλίας Ιγνατίδης και κατέθεσε την άποψή του για τον, εκτός απροόπτου, νέο προπονητή του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ με τον οποίο συνεργάστηκε στην ουγγρική Βάσας.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Συνεργάστηκα περίπου επτά μήνες και με στήριξε πολύ όσο ήμουν εκεί. Πιστεύω πως μπορεί να δέσει στο σύνολο του Άρη. Έχει γερμανική φιλοσοφία και είναι αξιόπιστη λύση. Έχει πειθαρχία, ενώ είναι τακτικά καλός. Δεν έχει παρά να δοκιμάσει την τύχη του και νομίζω ότι θα είναι καλή. Από τις διαθέσιμες λύσεις νομίζω ότι είναι πολύ καλή για τον Άρη».

 

Για το αγωνιστικό προφίλ του Ένινγκ: «Προσαρμόζεται με το σύνολο των αντιπάλων που έχει να αντιμετωπίσει αλλά και με το σύνολο των παικτών που έχει. Είναι φίλος με τους παίκτες του, δεν θέλει να δείχνει σκληρό πρόσωπο σε αυτούς. Δεν έχει στο μυαλό του ταμπού. Προσαρμόζεται εκεί που πρέπει, παίζουν οι καλύτεροι. Θα πάει καλά στον Άρη. Έχει μεγάλη όρεξη για το ποδόσφαιρο. Το αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά θέλει να είναι καλυμμένος και πίσω. Δεν θέλει να δέχεται τρία γκολ πίσω και να βάζει τέσσερα μπροστά. Θέλει να κρατά το μηδέν πίσω, όμως, προβληματίζεται όταν σκοράρει μπροστά και το δουλεύει στις προπονήσεις».

X