ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Καλός παίκτης ο Τσέρτσι, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση»

«Καλός παίκτης ο Τσέρτσι, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση»

Ο Βαγγέλης Μόρας μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον Αλέσιο Τσέρτσι, την αγωνιστική του κατάσταση και την προοπτική μετακίνησής του στον Άρη.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βαγγέλης Μόρας και σκιαγράφησε τον Αλέσιο Τσέρτσι, τον οποίο αντιμετώπισε στο παρελθόν ως αντίπαλο κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο ιταλικό Πρωτάθλημα.

 

Όπως τόνισε, πρόκειται για ποδοσφαιριστή με υψηλές δυνατότητες, ωστόσο, εμφανίστηκε επιφυλακτικός σχετικά με την αγωνιστική του κατάσταση στην παρούσα φάση.

 

«Περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση είναι. Πέρσι δεν είχε γεμάτο Πρωτάθλημα στην Τουρκία. Πρέπει να δουν οι άνθρωποι του Άρη σε τι κατάσταση είναι και στο τι μπορεί να προσφέρει. Είχε κάποια θέματα με τραυματισμούς από ότι ξέρω. Εύχομαι να είναι καλά για να προσφέρει αυτά που μπορεί. Εγώ θυμάμαι τις καλές του ημέρες στην Τορίνο. Έδειξε τότε ότι μπορεί να αγωνιστεί σε καλύτερες ομάδες και γι' αυτό πήγε στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Δεν κατάφερε να εξελιχθεί, τον πήρε η κάτω βόλτα και τώρα προσπαθεί να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να προσφέρει αυτά που μπορεί. Εύχομαι αν προχωρήσει η μεταγραφή να δώσει αυτά που μπορεί. Πέρσι, πάντως, βάσει στατιστικής, διότι δεν είδα τα παιχνίδια, έδειξε πως δεν είναι αυτός που θυμόμαστε από τα πρώτα χρόνια στην Ιταλία», δήλωσε στο Metropolis 95.5 ο Βαγγέλης Μόρας.

X