ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Καθαροί» ΠΑΟΚ και ΑΕΚ από την Αστυνομία, μόνο πρόστιμο για τον τελικό

«Καθαροί» ΠΑΟΚ και ΑΕΚ από την Αστυνομία, μόνο πρόστιμο για τον τελικό

Οι δύο δικέφαλοι δεν κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών για όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου βάσει όσων αναφέρονται στην έκθεση της Αστυνομίας

Μόνο με χρηματικό πρόστιμο κινδυνεύουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου της 11ης Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

 

Το blog «Δικογραφίες» έφερε στη δημοσιότητα την έκθεση της Αστυνομίας η οποία δεν αναφέρει κάποιο περιστατικό που θα μπορούσε να κοστίσει βαθμούς στους δύο δικεφάλους.

 

«Σχετικά με τον διαλαμβανόμενο στο θέμα αγώνα ποδοσφαίρου, σας γνωρίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, περί ώρα 21:20, άτομα που έφεραν διακριτικά της ΑΕΚ από την κερκίδα P-1, εισήλθαν στον χώρο του κυλικείου των VIP, με σκοπό να κινηθούν προς τους φιλάθλους της ομάδας του ΠΑΟΚ, πλην όμως με την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων επέστρεψαν στην κερκίδα τους. Ταυτόχρονα, άτομα που έφεραν διακριτικά του ΠΑΟΚ από την κερκίδα P-2, επιχείρησαν να διασπάσουν τον φραγμό των αστυνομικών δυνάμεων προκειμένου να προσεγγίσουν το κυλικείο των VIP για τον ίδιο ως άνω σκοπό, πλην όμως παρεμποδίστηκαν από τις διμοιρίες και παρέμειναν στις κερκίδες τους» αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

  

Εκτός αυτών σημειώνεται πως η Αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις, ενός αλλοδαπού εξωτερικά της περίφραξης πριν την έναρξη του αγώνα και δύο Ελλήνων.
 
 
 
Επίσης, προσήχθησαν ακόμη έξι άτομα τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα καθώς δεν προέκυψε κάτι επιβαρυντικό εις βάρος τους. 
X