ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κοντά σε συμφωνία ΠΑΟΚ και Σκουρτόπουλος

Κοντά σε συμφωνία ΠΑΟΚ και Σκουρτόπουλος

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ φαίνεται ότι βρίσκει τον εκλεκτό για τον πάγκο της στο πρόσωπο του Ομοσπονδιακού τεχνικού

Η πρώτη απευθείας επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών έφερε ΠΑΟΚ και Σκουρτόπουλο στο επιθυμητό επίπεδο. Όλα δείχνουν ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου.

 

Η πρώτη επιλογή των ανθρώπων της ΚΑΕ για τη διαδοχή του Κώστα Φλεβαράκη, φαίνεται ότι θα είναι και αυτή που θα καλύψει τη θέση. Η αρχή έγινε χθες με μία πρώτη προσπάθεια στο περιβάλλον του έμπειρου κόουτς και πριν από λίγο, οι διοικούντες την ΚΑΕ μίλησαν απευθείας μαζί του. Αυτή η επαφή φαίνεται πως περιόρισε τις αμφιβολίες του Σκουρτόπουλου που αφορούσαν αποκλειστικά στο οικονομικό κομμάτι και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συμφωνία. Δεν είναι ξεκάθαρο ωστόσο αν θα αναλάβει να κοουτσάρει την ομάδα στο οριακό, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ήφαιστο.

 

Παράλληλα στο «παλατάκι» περιμένουν την αίσια έκβαση και στο θέμα του Βλάντο Γιάνκοβιτς στον οποίο προσέφεραν συμβόλαιο 60 χιλιάδων αλλά και εγγυήσεις, που απομακρύνουν και τις δικές του αμφιβολίες. Το βέβαιο είναι ότι το “ηλεκτροσόκ” που άρχισε να επιχειρείται από χθες με τη λύση συνεργασίας με τον Κώστα Φλεβαράκη, θα έχει άμεση συνέχεια για τον Δικέφαλο.

X