ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κορέια: «Αυτό είναι το αγωνιστικό στυλ του Ζοάο Παλίνια»

Κορέια: «Αυτό είναι το αγωνιστικό στυλ του Ζοάο Παλίνια»

Το αγωνιστικό προφίλ του Πορτογάλου μέσου αλλά και την δική του απάντηση στο δίλημμα Παλίνια ή Ολιβέιρα έδωσε ο Μιγκέλ Κορέϊρα.

Ο πορτογάλος δημοσιογράφος της «A BOLA»  Μιγκέλ Κορέια φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» και μίλησε αναφορικά με τον πορτογάλο χαφ Ζοάο Παλίνια που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Μπορεί να είναι μικρός στην ηλικία αλλά ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την Μπράγκα του Αμπέλ Φερέιρα και τον γνωρίζει πολύ καλά, είναι ένας παίκτης που παίζει πολύ για την ομάδα και μετά βάζει τον εαυτό του.

Είναι διαφορετικός παίκτης από τον Σέρτζιο Ολιβέιρα καθώς ο Σέρτζιο έπαιζε πιο μπροστά, ο Παλίνια είναι ένας πολύ καλός παίκτης, είναι πολύ έξυπνος και μπορεί να κινείται πολύ καλά στο γήπεδο ενώ κερδίζει και πολλές μονομαχίες στο κέντρο».

 

Στην σύγκριση Παλίνια ή Ολιβέιρα:

«Είναι διαφορετικοί παίκτες, ο Ολιβέιρα έχει καλύτερο σουτ αλλά ο Παλίνια θα είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Θα βοηθάει πολύ την ομάδα, παίζει για το σύνολο, δεν σταματάει να τρέχει ποτέ, πιστεύω ότι θα έχει ρόλο στηρίγματος για τους παίκτες που αγωνίζονται πιο μπροστά και αυτό θα βοηθήσει σίγουρα»

X