ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μπράουν μήπως να… συντομεύεις;

Μπράουν μήπως να… συντομεύεις;

Ο Βασίλης Βλαχόπουλος αρθρογραφεί για την αποτυχία του Αρη να κερδίσει και την λογική εξήγηση που ακούει στο όνομα Ιντέγε

Εφόσον στο ποδόσφαιρο ισχύει ο θεμελιώδης νόμος της οικονομίας, τότε κάθε προσφορά απαιτεί και την αντίστοιχη ζήτηση. Στην προκειμένη περίπτωση, είναι προφανές πλέον ότι υπάρχει θέμα. Δεν επιχειρούμε να προσωποποιήσουμε την… χαλασμένη χθεσινή πρεμιέρα του Αρη, είναι δεδομένο ότι φανταζόταν κάτι διαφορετικό τόσο ο ίδιος όσο κι αυτοί οι 15.000 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά η χθεσινή αποτυχία έχει λογική εξήγηση.

 

Γιατί από το μεγάλο και ισχυρό συμβόλαιο περιμένει κανείς να κάνει τη δουλειά του και μέχρι στιγμής ο Μπράουν Ιντέγε δεν την κάνει στο επίπεδο που θα έπρεπε. Είτε πρόκειται για ένα άγγιγμα της μπάλας, είτε για το τελείωμα μιας φάσης ένας εναντίον ενός. Σε δεύτερη μοίρα μπαίνουν οι Λάρσον, Τόνσο που συνεχίζουν να μην αποδίδουν και ίσως θα πρέπει να γίνουμε μάρτυρες των… αποκαλυπτηρίων του Ντουάρτε.

 

Υπό διαφορετικές συνθήκες, θα μπορούσε να σταθεί κανείς στο κακό παιχνίδι του Σούντγκρεν στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Σουηδός ήταν εξαιρετικός στο δεύτερο και σε τελική ανάλυση, οι βαθμοί δεν χάθηκαν από το λάθος που οδήγησε στο γκολ του ΟΦΗ, αλλά στην επιθετική αναποτελεσματικότητα. Χθες βέβαια, όλα πήγαν στραβά κι ανάποδα για τον Αρη, μέχρι και ο Νικολάς Ντιγκινί έχασε για πρώτη φορά πέναλτι στην Ελλάδα έπειτα από τέσσερις εύστοχες εκτελέσεις.

 

Προσωπικά πιστεύω στην ικανότητα του Ιντέγε, συνεχίζω να εκτιμώ ότι θα βρει τον ρυθμό του και θα δώσει τα γκολ για τα οποία αποφάσισε ο Αρης να επενδύσει σ’ αυτόν, αλλά καλό θα είναι να συντομεύει. Η δε απόφαση του Παντελίδη για τη χρησιμοποίηση του Έμαν ήταν λογική σε επίπεδο ταρακούνησης του Κουέστα, αλλά ο Αυστριακός έδειξε πιο φοβισμένος και από τη γάτα, όταν αυτή βλέπει μπροστά της ένα μπουλντόγκ. Τέλος, το credit μιας ακόμη εμφάνισης ανήκει στον Λούκας Σάσα. Σωστά τοποθετήθηκε (πρόσφατα στο Metropolis 95.5) ο Γιάννης Χατζηνικολάου γιατί ο Βραζιλιάνος είναι πιο ωφέλιμος του Σιώπη.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (25/8)

X