ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Νέα συνεργασία με ομάδα της Αυστραλίας ο ΠΑΟΚ

Νέα συνεργασία με ομάδα της Αυστραλίας ο ΠΑΟΚ

Συνεργασία με ομάδα που ιδρύθηκε από Ελληνες ομογενείς της Αυστραλίας ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Την συνεργασία της με τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο ακαδημιών ανακοίνωσε η Adelaide Olympic FC, που ιδρύθηκε από Έλληνες ομογενείς της Αυστραλίας.

 

H συνεργασία των δύο ομάδων, αφορά την ανάπτυξη των ακαδημιών και του προπονητικού επιτελείου της ομάδας της Αυστραλίας, μέσα από την τεχνογνωσία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ενώ θα υπάρξει συμμετοχή και των τμημάτων υποδομής των Αυστραλών στα τουρνουά που διοργανώνουν οι ακαδημίες του Δικεφάλου.


«Με μεγάλη μας χαρά και μετά από συζητήσεις, περιμένουμε τα παιδιά των ακαδημιών σας να συμμετέχουν στα τουρνουά που διοργανώνουν οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ», ανέφερε στο σχετικό του μήνυμα ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Δικεφάλου, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος.

 

 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Adelaide Olympic FC, Σταύρος Παρίσος, σημείωσε: «Αυτή η συνεργασία είναι μια επένδυση για τους νεαρούς μας παίκτες. Θέλουμε να γίνουμε ένας σύλλογος, που θα παρέχει το καλύτερο δυνατό στις ακαδημίες μας.

Ο σύλλογος μας θα στείλει τους προπονητές των ακαδημιών μας στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις των ακαδημιών του ΠΑΟΚ και να μάθουν πράγματα, ενώ θα διοργανώσουμε και σεμινάρια στην Αυστραλία για την σωστή επιμόρφωση των παιδιών».

X