ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τι δηλώνει ο Ολιβέιρα για το μέλλον του στην Πόρτο

Τι δηλώνει ο Ολιβέιρα για το μέλλον του στην Πόρτο

Δηλώσεις σε πορτογαλικό μέσο έκανε ο Σέρτζιο Ολιβέιρα

Καμιά σκέψη για νέα αποχώρηση του από την Πόρτο δεν εξωτερίκευσε ο Σέρτζιο Ολιβέιρα μέσα από συνέντευξη του σε ΜΜΕ της Πορτογαλίας.

 

Αντίθετα έδειξε αφοσιωμένος στην ομάδα και στα όσα του ζητά ο Κονσεϊσάο:

 

«Είμαι αφοσιωμένος στις προπονήσεις καθώς τώρα χτίζουμε την ομάδα για τη νέα περίοδο και επομένως μαζί με τους συμπαίκτες μου προσπαθούμε να ακολουθήσουμε κατά γράμμα όσα ζητά ο Κονσεϊσάο από εμάς. Κάθε παίκτης που φορά αυτή τη φανέλα νιώθει περήφανος γιατί η Πόρτο δεν είναι ένα οποιοδήποτε κλαμπ. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Πορτογαλία και όποιος αγωνίζεται σε αυτή την ομάδα πρέπει να νιώθει περήφανος που φορά τη φανέλα της. Οι στόχοι μας είναι να κατακτήσουμε τίτλους.

 

Αυτό ζητά ο κόσμος από εμάς. Ο σεβασμός στον κόσμο και στην ομάδα είναι η λέξη που νομίζω ότι δίνει απάντηση σε όλα τα ερωτήματα. Αλλά πρέπει να δουλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας και αυτό κάνουμε τώρα στην προετοιμασία. Μπορεί αρκετοί να θεωρούν ότι υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες στην ομάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως απουσιάζει η ποιότητα. Αλλά είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυση στο ρόστερ. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο».

 

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι της Πόρτο είναι στις 16 Ιουλίου απέναντι στη Φούλαμ.

X