ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ομοφωνες αποφάσεις στη Σούπερ Λιγκ, κεντρική διαχείριση στις πινακίδες

Ομοφωνες αποφάσεις στη Σούπερ Λιγκ, κεντρική διαχείριση στις πινακίδες

Όλες οι αποφάσεις στο Δ.Σ. της Super League λήφθηκαν σε πνεύμα συναίνεσης και ομοφωνίας, γεγονός ενθαρρυντικό ενόψει του νέου πρωταθλήματος

Την Πέμπτη (18/7) συνεδρίασε το Δ.Σ. της Super League και πάρθηκαν μια σειρά από αποφάσεις σε πνεύμα συναίνεσης και ομοφωνίας, γεγονός ενθαρρυντικό ενόψει του νέου πρωταθλήματος, το οποίο ξεκινά στις 24 Αυγούστου.

 

Εγκρίθηκε ομόφωνα η κεντρική διαχείριση διαφημιστικών πινακίδων των γηπέδων. Η ομόφωνη αυτή απόφαση, για πρώτη φορά στην ιστορία της Super League, είναι πολύ σημαντική, γιατί ανοίγει το δρόμο για την ενιαία εικόνα και εμπορική ταυτότητα σε όλα τα γήπεδα της Super League, με θετικό αντίκτυπο και σε χορηγικό επίπεδο.

 

Τη νέα αγωνιστική περίοδο θα κυκλοφορήσουν αυτοκόλλητα χαρτάκια (φωτογραφίες) και μεταλλικές ταυτότητες (tags) των ομάδων του Πρωταθλήματος της Super League 2019-2020, καθώς το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε την επιλογή εταιρείας για την απόκτηση αποκλειστικού δικαιώματος διάθεσης αυτοκόλλητων φωτογραφιών και μεταλλικών ταπών των ποδοσφαιριστών της Super League.

 

Ομόφωνες αποφάσεις επίσης λήφθηκαν σε πλειάδα θεμάτων του Πρωταθλήματος Super League και Πρωταθλημάτων Υποδομών, όπως ενδεικτικά ο ορισμός των αγώνων της 1ης έως και 3ης αγωνιστικής, θέματα αναβάθμισης γηπεδικών εγκαταστάσεων, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων κ.α.

 

Οι λεπτομέρειες, μετά την έγκριση του Δ.Σ., θα καθοριστούν από τα εντεταλμένα στελέχη των ομάδων της Super League, τα οποία είναι επιφορτισμένα με τη διοργάνωση των αγώνων.

 

Αναλυτικά:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η κεντρική διαχείριση διαφημιστικών πινακίδων των γηπέδων.

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η επιλογή εταιρείας για την απόκτηση αποκλειστικού δικαιώματος διάθεσης αυτοκόλλητων φωτογραφιών και μεταλλικών ταπών των ποδοσφαιριστών της Super League.

3/ Εγκρίθηκαν ομόφωνα θέματα προγράμματος των αγώνων, εγκαταστάσεων, καθώς και διοργανώσεων των πρωταθλημάτων υποδομής κ.α.»

X