ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οριστική απαγόρευση μεταγραφών στον Αρη, που πρέπει να πληρώσει 1 εκ!

Οριστική απαγόρευση μεταγραφών στον Αρη, που πρέπει να πληρώσει 1 εκ!

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα», οι κίτρινοι για να κάνουν μεταγραφικές κινήσεις πρέπει να τακτοποιήσουν παλιές οφειλές

Το πρόβλημα της μη πραγματοποίησης μεταγραφών αντιμετωπίζει σοβαρά πλέον ο Αρης, μετά το νέο έγγραφο που έφτασε στην ΕΠΟ απο τη FIFA και αφορά στις παλιές οφειλές του. 

 

Οπως αποκαλύφθηκε από νωρίς στην εκπομπή «Στη Σέντρα» από τον Γιώργο Μπούζο, έχει φτάσει νέο έγγραφο απο τη FIFA, που επιβάλλει την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών εξαιτίας των τεσσάρων παλιών υποθέσεων. Το πρώτο έγγραφο είχε φτάσει στις 2 Οκτωβρίου, το δεύτερο στις 7 Νοεμβρίου και ανέφερε ότι σε δέκα ημέρες έπρεπε να έχουν τακτοποιηθεί οι οφειλές στους ποδοσφαιριστές Σιστόν, Ούμπιντες, Πορτίγια και έναν ατζέντη ονόματι Μαγκνταλέν. Θυμίζουμε ότι η πρώτη αποκάλυψη για το θέμα είχε γίνει από την περασμένη Παρασκευή, από το Metropolis 95,5 και τον Κυριάκο Θωμαΐδη. 

 

Η διορία έχει περάσει και σήμερα έφτασε νέα απόφαση επιβολής οριστικής απαγόρευσης σύμφωνα με τον κανονισμό 51 της FIFA, με το σύνολο του ποσού που πρέπει να καλυφθεί να πλησιάζει το 1 εκατομμύριο (800.000 ευρώ οφείλει,  συν την προσάαύξηση 5% από τη μέρα που εκδόθηκαν οι αποφάσεις, δηλαδή το 2012 και το 2013). Παράλληλα, υπάρχει και γκάφα»  της ΕΠΟ, καθώς παρά το γεγονός ότι υπήρχε η απαγόρευση μεταγραφών δεν υπήρξε ενημέρωση στην επιτροπή δελτίων με αποτέλεσμα να εκδοθεί το δελτίο του Φιορίν Ντουρμισάι. 

 

X