ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ούτε ο πιο αντι-Ηρακλειδέας δεν μπορούσε να το φανταστεί»

«Ούτε ο πιο αντι-Ηρακλειδέας δεν μπορούσε να το φανταστεί»

Ο προπονητής, Μάκης Κατσαβάκης, μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την κατάσταση που επικρατεί στον Γηραιό

Ο Μάκης Κατσαβάκης μίλησε στο Metropolis 95,5 και στο «Τρίτο Ημίχρονο» με τους Βασίλη Βλαχόπουλο και Κώστα Πετρωτό για την κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή, τόνισε πως όταν βλέπει κάποιος αυτή την ομάδα σε αυτό το επίπεδο πληγώνεται αλλά ευχήθηκε να βρεθεί λύση για να επιστρέψει ο Γηραιός εκεί που ανήκει.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Κατσαβάκης:

 

«Οχι εγώ ο πιο αντιΗρακλειδέας δε θα μπορούσε να φανταστεί την ομάδα να παίξει έστω και φιλικό σ’ αυτό το επίπεδο. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν παύει να υπάρχει αυτό το τεράστιο όνομα. Όσοι έχουμε περάσει πρέπει να είμαστε κοντά σ’ όσους κάνουν την προσπάθεια και σ’ αυτή την κατηγορία. Όσο υπάρχει Ηρακλής θα υπάρχει ελπίδα να υπάρχει κάποιος να τραβήξει να βγάλει την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

 

Βλέποντας τον Ηρακλή σ’ αυτό το επίπεδο πληγώνεσαι. Είναι κρίμα να περνάει αυτή την περιπέτεια. Συμμετείχα σε κάποιες συζητήσεις να βρεθεί ΑΦΜ στη Γ’ Εθνική, δυστυχώς δεν βρέθηκε λύση. Εύχομαι σ’ αυτό το μεταβατικό διάστημα να βρεθεί μια καλή λύση να ξαναπάει ψηλά πάλι ο Ηρακλής. Ίσως κερδίζει λίγο χρόνο και είναι ευχή να είναι έτσι. Ο κόσμος θέλει τον Ηρακλή να διεκδικεί Πρωταθλήματα και Κύπελλα.

 

Μίλησα με τον Περόνε, δεν είναι ευχάριστο και για τους παίκτες. Τους τιμά στα δύσκολα που είναι παρόντες. Κι αυτοί δείχνουν τα αγνά τους αισθήματα για την ομάδα»

X