ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Πολιτικές πιέσεις για την αθώωση του ΟΦΗ»

«Πολιτικές πιέσεις για την αθώωση του ΟΦΗ»

Για πιέσεις πολιτικών παραγόντων για την απαλλαγή του ΟΦΗ σε ό,τι αφορά την υπόθεση του περσινού αγώνα με τον Αιγινιακό κάνει λόγο ο Γ. Χριστοβασίλης

Επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA για την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα του από τη διαιτησία απέστειλε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport».

 

Στην επιστολή του ο πρόεδρος της ηπειρωτικής ΠΑΕ αναφέρεται και στο ζήτημα της εμπλοκής του ΟΦΗ με τη δικαιοσύνη λόγω του περσινού αγώνα με τον Αιγινιακό.

 

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απάλλαξε τους Κρητικούς από την κατηγορία της χειραγώγησης του αγώνα και «έσβησε» την πρωτόδικη ποινή του υποβιβασμού, ωστόσο, ο Γιώργος Χριστοβασίλης κάνει λόγο για πολιτικές πιέσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

 

«Αισθανόμαστε ότι υπάρχει πίεση από πολιτικούς και παράγοντες της Ελλάδας, ώστε το δευτεροβάθμιο Εφετείο να εκδώσει αθωωτική απόφαση όσον αφορά την υποψία ότι ο αγώνας του ΟΦΗ ήταν στημένος και διεφθαρμένος», αναφέρει ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ενώ όσον αφορά τη διαιτησία υπογραμμίζει:

 

«Με λύπη μου θα σας μεταφέρω ότι σε πολλά από τα ματς του πρωταθλήματος στα οποία αγωνίστηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, υπήρξαν σοβαρά σφάλματα και παραλείψεις των διαιτητών, στα οποία δεν θέλω κατ’ ουδένα τρόπο να πιστέψω ότι ήταν εσκεμμένα, αλλά δυστυχώς καθόρισαν το αποτέλεσμα σε μικρό ή μεγάλο βαθμό».

X