ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Προχωρά σε ανανεώσεις και τους βρίσκει ομάδες για να μη «χαθούν»

Προχωρά σε ανανεώσεις και τους βρίσκει ομάδες για να μη «χαθούν»

Μόλις δυο από τους 12 συνολικά παίκτες που είναι γεννημένοι μέχρι το 2000 και είναι αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ομάδας έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν

Πριν από μερικές μέρες η “Μ” είχε αναδείξει τον… μονόδρομο σε ότι αφορά τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ για την Κ19 αφού πλέον έχουμε ένα τέλος εποχής σε ότι αφορά το ρόστερ της.

 

Βάσει του κανονισμού μόλις δυο από τους δώδεκα συνολικά ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι μέχρι το 2000 και είναι αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ομάδας, έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν και την επόμενη σεζόν στη δις πρωταθλήτρια.

 

Ετσι η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έπρεπε ή να αφήσει κάποια παιδιά ελεύθερα ή να ανανεώσει το συμβόλαιο τους και να τους βρει ομάδα για να συνεχίσουν να αγωνίζονται ως δανεικοί στηρίζοντας τους και προσδοκώντας πως κάποια στιγμή μπορεί να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα. Με αυτό το σκεπτικό είχε ανανεωθεί πριν από μερικές μέρες το συμβόλαιο του Γκαργκαλατζίδη και χθες συνέβη το ίδιο και με τον Σαλαμούρα.

 

Ο Αχιλλέας βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο του και βετεράνο ποδοσφαιριστή, Ταϊανάν Βέλκερ. Φέτος αγωνίστηκε σε 28 αγώνες με την Κ19 και υπήρξε θετική εισήγηση για το νέο συμβόλαιο. Υπάρχουν και άλλες τέτοιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X