ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Προτάθηκε στην Μαρσέιγ ο Λημνιός!

Προτάθηκε στην Μαρσέιγ ο Λημνιός!

Ο νεαρός εξτρέμ του Δικεφάλου φαίνεται πως έχει πέραση στο εξωτερικό

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει να ενισχυθεί σύμφωνα με τα θέλω του Αμπέλ Φερέιρα και δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τη μεταγραφική του δραστηριότητα, όμως στην Τούμπα φτάνουν και εκφράσεις ενδιαφέροντος για συγκεκριμένους παίκτες.

 

Ενας εξ αυτών είναι ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος φέρεται να έχει προταθεί στην γαλλική Μαρσέιγ. Στην ομάδα της Μασσαλίας καινούριος προπονητής είναι ο Αντρέ Βίλας Μπόας, ο οποίος θέλει να αλλάξει την μεταγραφική στρατηγική της νέας του ομάδας και να βασιστεί σε ταλέντα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες γαλλικού μέσου, ο Λημνιός προτάθηκε στη Μαρσέιγ. Ο συντάκτης γράφει πως ο 21χρονος εξτρέμ του ΠΑΟΚ παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει κατακτήσει νταμπλ με τον ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά, είναι ένα μεγάλο ταλέντο και αν και τα στατιστικά του δεν είναι πολύ υψηλά για ένα επιθετικογενή ποδοσφαριστή, έχει περιθώριο βελτίωσης.

 

Μπορεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητά του και να γίνει περισσότερο «Killer» ενώ ο Γάλλος συνάδελφος σημειώσει πως ήταν αρχηγός στην Εθνική Ελπίδων. Τέλος, αναφέρεται πως ο Λημνιός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τον ΠΑΟΚ και πως η αξία του εκτιμάται μεταξύ 6 και 8 εκατ.ευρώ.

X