ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πρώτη επαφή για νέο συμβόλαιο με Ενρίκε

Πρώτη επαφή για νέο συμβόλαιο με Ενρίκε

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έδειξε με τις εμφανίσεις του πως σωστά επέστρεψε στην ομάδα τον Ιανουάριο

Ο Πέδρο Ενρίκε έπεισε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι σωστά τον έφεραν πίσω τον Ιανουάριο με τις 9 εμφανίσεις και τα τρία γκολ που σημείωσε. Όμως, το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο και πλέον στην Τούμπα έχουν αντιληφθεί ότι πρέπει να παρθεί μία απόφαση τώρα για το μέλλον της συνεργασίας τους.

 

Οι επιλογές είναι δύο: Πώληση ή νέο συμβόλαιο. Και πάνω σ’ αυτή τη λογική έχουν ήδη αρχίσει οι επαφές των δύο πλευρών. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της στήλης, πολύ πρόσφατα, ο Μάριο Μπράνκο επικοινώνησε με τον ατζέντη του Βραζιλιάνου κάνοντας μία πρώτη συζήτηση για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους.

 

Η πλευρά Ενρίκε είναι θετική σ’ αυτή την προοπτική, αφού, εδώ και καιρό, έχει κάνει γνωστή την επιθυμία της στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ: “Παραμονή ή επιστροφή στην Βραζιλία”.

 

Οι επαφές των δύο πλευρών θα ενταθούν το επόμενο διάστημα, ενώ από χθες ο Ενρίκε έχει φύγει από τη Θεσσαλονίκη για να πάει στην πατρίδα του για διακοπές με την οικογένεια. Φυσικά, εκεί θα είναι με το ακουστικό στο αυτί του περιμένοντας το αποτέλεσμα των επαφών του ατζέντη του με τον Μάριο Μπράνκο και ενδεχομένως και με τον Γιώργο Σαββίδη.

 

 

 

X