ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Συγκρατημένη αισιοδοξία για… happy end στον Ηρακλή

Συγκρατημένη αισιοδοξία για… happy end στον Ηρακλή

Αναμένουν θετικά νέα από την Επιτροπή Εφέσεων οι «κυανόλευκοι»

Εχει το δίκαιο με το μέρος του και αυτό το αναγνωρίζουν άπαντες, ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων και αποχρώσεων. Η πρόσφατη αθώωση του Αντώνη Ρέμου από τα πολιτικά δικαστήρια για το σκάνδαλο των πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων έπεισε και τους πιο δύσπιστους ότι ο Ηρακλής αποτέλεσε το εύκολο θύμα το 2011, με την Ελληνική Ομοσπονδία να τον στέλνει στο… απόσπασμα.

 

Οκτώ χρόνια μετά ο Ηρακλής προσπαθεί μέσω της ΕΠΟ να αποκαταστήσει την αδικία. Εστω και εν μέρει, μιας και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο στην Ελλάδα εκτός της αγωνιστικής δικαίωσης και υπάρξει και οικονομική. Χάρη λοιπόν στις συντονισμένες κινήσεις του Γυμναστικού Συλλόγου ο Ηρακλής διεκδικεί αύριο στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την ολική δικαίωσή του για το 2011 μέσω του πρωτογενούς ΑΦΜ.

 

Το πιο ρεαλιστικό σενάριο και αυτό που περιμένουν με αρκετή αισιοδοξία στην κυανόλευκη οικογένεια είναι να υπάρξει απόφαση συμμετοχής του Ηρακλή στο Πρωτάθλημα της Super League 2 (αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες μπορούν να αυξηθούν σε 14) με τον πρωτογενή ΑΦΜ που θα είναι όμως τελείως «καθαρός».

 

Πολύ απλά γιατί κάτι τέτοιο θα έχει γίνει μέσω της «τροπολογίας αλά Παναχαϊκής». Κάτι που είχε δηλώσει πριν από αρκετά μεγάλο διάστημα ότι πρέπει να γίνει ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου, Φώτης Θέος.

 

Τέλος σύμφωνα με όσα μεταφέρουν νομικοί που γνωρίζουν από ανάλογες υποθέσεις, αλλά όπως τόνισε στο Metropolis 95,5 ο Γιώργος Παναγόπουλος η απόφαση αναμένεται να βγει μετά από ένα δεκαήμερο.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X