ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οι σκέψεις Παντελίδη για το σχήμα... ανατροπής

Οι σκέψεις Παντελίδη για το σχήμα... ανατροπής

Σχηματοποιούνται οι επιλογές του προπονητή του Άρη για την ενδεκάδα του αγώνα ρεβάνς της Πέμπτης (15/8) κόντρα στη Μόλντε.

Αντίστροφα µετρά ο Αρης, για να αντιµετωπίσει τη Μόλντε και να επιχειρήσει την ανατροπή, για την οποία θα... παραµιλά η Ευρώπη. Η αποστολή του Σάββα Παντελίδη και των παικτών του είναι ιδιαίτερη, ωστόσο ο τεχνικός της οµάδας έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει στο µυαλό του ποιους θα παρατάξει την Πέµπτη (15/8) το βράδυ.

 

Το σκεπτικό του λέει ότι θα γυρίσει τον σχηµατισµό σε 4-2-3-1, καθώς είναι πιο επιθετικογενές σε σχέση µε εκείνο που παρέταξε στο Μόλντε, δηλαδή το 4-3-3. Εκτός της  διαφαινόµενης παρουσίας του ∆εληζήση (ο Βέλεθ είναι τραµαυτίας), δεν θα αλλάξουν άλλα πρόσωπα στην άµυνα, σε σχέση µε τα προηγούµενα παιχνίδια. Οι περισσότερες αλλαγές θα συντελεστούν από τη µέση και µπροστά, από τη στιγµή που οι «κιτρινόµαυροι» θα αναζητήσουν το γρήγορο γκολ.

 

Στη µεσαία γραµµή, σίγουρη µοιάζει η παρουσία του Λούκας Σάσα και αναζητείται ο παρτενέρ του. Λογικά, ο Χαβιέ Ματίγια θα βρεθεί δίπλα του, γιατί µε αυτό τον τρόπο ο Αρης θα είναι πιο γρήγορος και πιο ποιοτικός στην προώθηση του παιχνιδιού. Αν πάλι προτιµηθεί ο Μίτζεν Μπάσα, τότε ο άξονας θα είναι πιο αµυντικογενής, πιο αργός και θα υστερεί στην καλή πάσα.

 

Ο Νικολά Ντιγκινί αναµένεται να βρεθεί σε ρόλο δεκαριού, στη θέση του ντεφορµέ Μάρτιν Τόνσο, ενώ στα αριστερά θέση θα πάρει ο Λάρσον, ο οποίος θα επιστρέψει στο αρχικό σχήµα µαζί µε τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ο βραχύσωµος χαφ θα παίξει στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης, ενώ ο Μπράουν Ιντέγε θα παίξει στην κορυφή. Οι αλλαγές σε σχηµατικό και πρόσωπα αποτελούν µονόδροµο, προκειµένου οι “κιτρινόµαυροι” να διεκδικήσουν από νωρίς τα ηνία του µατς και να διεκδικήσουν την… ανατροπή.

X