ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Σωστές οι αποφάσεις του Γκρίνφελντ, έσφαλε ο διαιτητής για τον Μπα»

«Σωστές οι αποφάσεις του Γκρίνφελντ, έσφαλε ο διαιτητής για τον Μπα»

Ο Γιάννης Σταυρίδης στο Metropolis 95.5 για τη διαιτησία Γκρίνφελντ στην Τούμπα και τη στάση του Καραντώνη στο ρατσιστικό κρούσμα εις βάρος του Μπα.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος διαιτητής Γιάννης Σταυρίδης και σχολίασε τη διαιτησία του Ισραηλινού Γκρίνφελντ στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

 

Παράλληλα, ο Γιάννης Σταυρίδης αναφέρθηκε και στο ρατσιστικό κρούσμα εις βάρος του Αμπού Μπα στη Λάρισα, τονίζοντας πως ο διαιτητής έπρεπε να διακόψει το ματς.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τις διαμαρτυρίες της ΑΕΚ για τη διαιτησία: «Ο διαιτητής ήταν κοντά στις φάσεις, είδε και έκρινε ότι δεν υπάρχει τράβηγμα στον επιτιθέμενο και γι’ αυτό συνέχισε το παιχνίδι. Το VAR υπάρχει για να βοηθά τον διαιτητή. Από τη στιγμή που ο διαιτητής έχει ιδία άποψη μπορεί και χωρίς τη βοήθεια του VAR να σφυρίξει αυτό που βλέπει. Όταν δεν 100% σίγουρος τότε θα συμβουλευθεί το VAR. Γνώμη μου είναι πως σωστά δόθηκε το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, ενώ και για τη φάση του Βαρέλα σωστά συνεχίστηκε το παιχνίδι. Η μπάλα πάει στο χέρι και όχι το χέρι στη μπάλα».

 

Για τη ρατσιστική επίθεση εις βάρος του Μπα στη Λάρισα: «Είναι πολύ κατακριτέο ως γεγονός. Ο διαιτητής Καραντώνης έσφαλε, έπρεπε να διακόψει τον αγώνα για να γίνουν ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα πως αν ξανασυμβεί θα φύγει για τα αποδυτήρια».

 

Ακούστε όσα είπε ο Γιάννης Σταυρίδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X