ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στη «βιτρίνα» του Κόπα Αφρικα ο Ουάρντα

Στη «βιτρίνα» του Κόπα Αφρικα ο Ουάρντα

Ο ΠΑΟΚ «δειγματίζει» τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό και εύχεται να έρθει μια καλή πρόταση

Η καλή είδηση που περίμενε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Αιγύπτου ήρθε χθες το μεσημέρι. Ο Χαβιέ Αγκίρε ανακοίνωσε την τελική αποστολή για την παρουσία των “Φαραώ” στο Κόπα Αφρικα και σε αυτή συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του Αμρ Ουάρντα.

 

Είναι ξεκάθαρο πως στον ΠΑΟΚ θέλουν ο Αιγύπτιος να ξεχωρίσει και η Εθνική Ομάδα της χώρας του (που είναι και οικοδέσποινα) του θεσμού, να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στη διοργάνωση που αρχίζει στις 21 Ιουνίου.

 

Ο λόγος προφανής. Από τη στιγμή που ο Λουτσέσκου δεν έχει καμιά διάθεση να δώσει εκ νέου ευκαιρία στον Ουάρντα και να φορτώσει έναν πονοκέφαλο στην καθημερινότητα της ομάδας, η πώληση του Αμρ είναι μονόδρομος και μια καλή του παρουσία στο Κόπα Αφρικα μπορεί να φέρει προτάσεις στην ΠΑΕ που θα την κάνουν να πάρει την εύκολη απόφαση που θα είναι και προσοδοφόρα.

 

Θυμίζουμε ότι ο Ουάρντα καταλαμβάνει θέση ξένου στην ομάδα που προφανώς για τον ΠΑΟΚ θα ήταν πολύτιμο να αδειάσει ότι δηλαδή αναμένεται να γίνει με τον Χατσερίντι αλλά και τον Σάκχοφ.

 

Σε κάθε περίπτωση εξελίξεις στο θέμα του Αιγύπτιου θα υπάρξουν μετά το τέλος της κορυφαίας διοργάνωσης για τη “Μαύρη Ηπειρο”. Αν αυτές δεν τρέξουν άμεσα, είναι προφανές πως ο Αμρ μετά από σχετική άδεια για διακοπές, θα πρέπει να επιστρέψει στην ομάδα και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

X