ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Θέλει πολύ τον Τσέρτσι ο Αρης, πέρυσι προσπάθησε να τον πάρει ο ΠΑΟΚ»

«Θέλει πολύ τον Τσέρτσι ο Αρης, πέρυσι προσπάθησε να τον πάρει ο ΠΑΟΚ»

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο Ιταλός ατζέντης και πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο, και μίλησε για τον Αλέσιο Τσέρτσι

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ιταλός ατζέντης, Μπρούνο Τσιρίλο, και έδειξε να γνωρίζει τα δεδομένα του ενδιαφέροντος του Άρη για τον Αλέσιο Τσέρτσι.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Δεν ξέρω πόσες είναι οι πιθανότητες προσέγγισης του Τσέρτσι, αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι τόσο ο Θόδωρος Καρυπίδης όσο και ο Ντίνος Διαμαντόπουλος θέλουν πάρα πολύ τον συγκεκριμένο αθλητή. Ο Αλέσιο έχει σπουδαία καριέρα, έπαιξε σε μεγάλες ομάδες, πέρσι προσπάθησε να τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ και πριν από δύο χρόνια ο Παναθηναϊκός. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον Άρη», είπε αρχικά κι όταν ρωτήθηκε για το αν γνωρίζει κάποια δεδομένα της υπόθεσης, απάντησε:

 

«Ατζέντης του Τσέρτσι είναι ο επί 20ετίας ατζέντης μου (σ. σ. Φεντερίκο Παστορέλο), οπότε γνωρίζω κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να υποθέσω την κατάληξη αυτής της ιστορίας, γνωρίζω όμως πόσο πολύ τον θέλει ο Άρης ο οποίος προσπαθεί να τελειώσει τη δουλειά. Δεν ξέρω τα νούμερα σε ότι αφορά την προσφορά του Άρη και τις απαιτήσεις του αθλητή».

 

Ο Τσιρίλο ρωτήθηκε επί της πληροφορίας που υπάρχει περί ταξιδιού των κ. κ. Καρυπίδη-Διαμαντόπουλου για μια κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον αθλητή. Αφού χαμογέλασε, απάντησε… «δεν γνωρίζω κάτι».

X