ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Είναι πισωγύρισμα η επιστροφή Κάτσε;

Της κακομοίρας: Είναι πισωγύρισμα η επιστροφή Κάτσε;

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος αντιδικούν για την παρουσία του Αλβανού μέσου στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Εχεις τη μανία να βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Κρίνεις κάποιον με την πρώτη ματιά, από το παρουσιαστικό, από πράγματα που μόνο ένας εξωγήινος θα μπορούσε να κάνει. Εχεις βαλθεί να τρελάνεις κόσμο για τον Πορτογάλο προπονητή του ΠΑΟΚ και το σύστημα που παίζει. Και εκτός των υπολοίπων, δεν σου κάθεται καλά η επιστροφή του Κάτσε στην ομάδα. Δηλαδή αν αξίζει να πάρει την ευκαιρία, δεν πρέπει να την πάρει;

 

Ο σοφός δεν περιμένει να γίνει η «ζημιά» για να μιλήσει. Την προνοητικότητα την λες βιασύνη, αλλά μόνο έτσι δεν είναι. Ο Πορτογάλος λοιπόν Γρηγόρη θέλει να παίξει 4-4-2 με δυο καθαρόαιμους κόφτες. Να κάνει, δηλαδή, ότι και στην προηγούμενη ομάδα του, την Μπράγκα. Στον ΠΑΟΚ του απεριόριστου μπάτζετ, σύμφωνα με τον ίδιο τον Σαββίδη, δεν είναι πισωγύρισμα η επιστροφή του Κάτσε; Δεν μπορούν να βρουν καλύτερο ή καλύτερους;

 

Προφανώς και δεν έχουν βρει στην αγορά κάτι εξαιρετικό για να μην έχουν πάρει μέχρι τώρα. Από την άλλη πως μπορείς να χαρακτηρίζεις πισωγύρισμα την επιστροφή του σαν να είναι κάτι κακό; Μπορεί να αποδειχθεί η ιδανικότερη λύση και να προσφέρει αυτά που πραγματικά χρειάζεται η ομάδα. Χρόνος υπάρχει για να δει ο προπονητής το κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει και αυτός γνωρίζει σίγουρα καλύτερα από εμάς.

 

Ο ΠΑΟΚ πήρε το νταμπλ και θέλει να το πάρει και πάλι. Θεωρητικά κάνει βήματα μόνο μπροστά και έναν ποδοσφαιριστή που τον έδινε δανεικό συνέχεια ήταν σαν να λέει «δεν τον θέλω». Τι έγινε τώρα κι άλλαξαν τα πράγματα; Και δεν το έκανε μόνο με τον Κάτσε, αλλά με πολλούς ποδοσφαιριστές που τελικά δεν πήραν την ευκαιρία τους ποτέ. Είναι λύση ανάγκης και δεν μας το λένε;

 

Ποτέ να μην είσαι σίγουρος για κανέναν ποδοσφαιριστή και το πότε θα λάμψει το άστρο του. Μπορεί να έχεις χίλια δίκια να απορείς και να αναρωτιέσαι, αλλά υπάρχει πάντα και η «αποκατάσταση» ενός ποδοσφαιριστή. Αλλωστε δεν τον πήραν και τα χρόνια τον Κάτσε.

 

Δηλαδή ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την είσοδο του στους ομίλους του Champions League με τον Κάτσε εξάρι; Αδύνατο με ύψος 1,70; Οχι μόνο είναι πισωγύρισμα, αλλά μου δείχνει και έλλειψη σοβαρότητας.

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Παπαδόπουλος

 

Δεν πρόλαβα να γράψω ότι η ανακοίνωση του Θανάση Παπαδόπουλου δεν καλύπτει κανένα, γιατί στα λόγια δεν υπάρχουν ποτέ συμφωνίες και να η επιβεβαίωση. Ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε ότι δεν υπάρχει τέτοια συμφωνία, τον γνώρισε τον άνθρωπο μέσω κάποιου γνωστού κλπ. Η ιστορία αυτή κούρασε και κρίμα που κράτησε τόσο καιρό. Κοιτάμε μπροστά!

 

Αναδιάρθρωση

 

Είμαι πάρα πολύ περίεργος να δω τι θα κάνει η νέα κυβέρνηση με την αναδιάρθρωση του προηγούμενου υφυπουργού αθλητισμού. Κι αν τελικά ισχύσει, τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων και κυρίως αυτά των μικρότερων κατηγοριών. Αν θα πάρουν τα χρήματα που υποσχέθηκε η προηγούμενη κυβέρνηση, έχει να γίνει ο κακός χαμός.

 

Λύση ανάγκης ο Κάτσε;

KOK Τώρα που τον έπιασες στο στόμα σου τον βλέπω να κάνει «παπάδες»!

ΡΑΠ Ούτε παπάδες, ούτε καλογέρους θα κάνει. Εδώ θα είμαστε και θα με θυμηθείς...

 

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Καφέ


Στεναχωρήθηκαν οι ιδιοκτήτες των αθλητικών καφενείων, τώρα που ο ΠΑΟΚ συμφώνησε τα τηλεοπτικά του δικαιώματα να τα πάρει η ΕΡΤ. Λένε οι ίδιοι ότι η ζημιά που θα έχουν θα είναι τεράστια, γιατί όσο ήταν στην συνδρομητική έβγαζαν μεροκάματο.

 

Καφέ 2


Πολλοί εξ αυτών σκέφτονται να μην ανανεώσουν τη νέα χρονιά με την συνδρομητική τηλεόραση. Είναι τόσο θυμωμένοι και εξοργισμένοι, που είτε θα τα κλείσουν όπως δηλώνουν, ή θα πρέπει να πετάξουν τις τηλεοράσεις για να βάλουν στο μπαρ όμορφες κοπέλες.

X