ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Είναι τρελός ο Άγγελος...

Της κακομοίρας: Είναι τρελός ο Άγγελος...

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολιάζουν τις επιλογές του Αγγελου Αναστασιάδη στον αγώνα Ελλάδα-Ιταλία και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Ζούμε στη χώρα της υπερβολής και αυτά που συμβαίνουν μετά το 0-3 με την Ιταλία πραγματικά είναι φοβερά και τρομερά. Τα έχουν βάλει όλοι με τον Άγγελο Αναστασιάδη και με τον τρόπο που κατέβασε την ομάδα στο παιχνίδι. Φυσικά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και ο ομοσπονδιακός μας προπονητής έκανε λάθη κόντρα στην Ιταλία, αλλά αυτή η υστερία με τον Αναστασιάδη, αγγίζει τα όρια της υπερβολής.

 

Ποιας υπερβολής ρε; Ξεκινάει το παιχνίδι με χαφ τον Σιόβα που είναι πιο αργός και από τον Τιτανικό; Και τον βάζει μάλιστα να κάνει πρέσινγκ ψηλά στην άμυνα της Ιταλίας. Να μαρκάρει ποιον; Τον Κιελίνι και τον Μπονούτσι, τους δύο ίσως καλύτερους στόπερ στον κόσμο; Μου έχει έξω τον Σιώπη και έχει μέσα το σαπάκι τον Κουρμπέλη, τον Ζέκα που έχει τρεξίματα τον έχει στα μπακ και έχει έξω τον εξαιρετικό Μαυρία.

 

Ο Άγγελος είναι ιδιόρρυθμος από την φύση του σαν προπονητής. Το έχουμε πει πολλές φορές ότι είναι ο ιδανικός την ώρα του αγώνα, αλλά όχι για να επιλέγει ποδοσφαιριστές. Δεν είναι τυχαίο ότι τα δικά του λάθη τα διόρθωσε στο δεύτερο ημίχρονο με την Ιταλία. Δυστυχώς όμως έχει τις δικές τους εμμονές και δεν του αλλάζεις γνώμη με τίποτα από την στιγμή που θα του μπει κάτι στο μυαλό.

 

Φύγε ρε από εδώ. Κοιμήθηκε στον πάγκο λες και ήπιε χαλασμένο αγιασμό. Από το δέκατο λεπτό φαινόταν το έργο, πριν ακόμη δεχθεί η Εθνική μας ομάδα το γκολ. Κατέβασε πολύ βαριά ενδεκάδα φοβούμενος τον αέρα και οι Ιταλοί έβαλαν την μπάλα κάτω, είδαν ότι έχουμε πρόβλημα από τα δεξιά και με τους εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτουν μας... άλλαξαν τα πετρέλαια. Ο Άγγελος έπαιξε ενενήντα λεπτά χωρίς φορ.

 

Δεν διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που λες. Από την στιγμή όμως που η ΕΠΟ δεν διαθέτει τα χρήματα που απαιτούνται για έναν καλό ξένο προπονητή, τι περίμενες; Τώρα θα τον μάθουμε τον Άγγελο; Δεν τον μάθαμε τόσα χρόνια;

 

Δεν ήταν έτσι ο Άγγελος. Πριν δέκα χρόνια θα είχε κάνει αλλαγές στο δεκάλεπτο και θα διόρθωνε τα λάθη του γρήγορα. Άσε που έδειξε ότι δεν έχει και καλή σχέση με τον ΠΑΟΚ με τις επιλογές του.

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Ηρακλής

 

Δεν μου έκανε καμία εντύπωση το ότι η συνάντηση του Αχιλλέα Μπέου με τον Τομ Παπαδόπουλο δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Το έχω πει και το έχω γράψει. Δυστυχώς για όσους αγαπάμε τον Ηρακλή, για άλλη μια φορά βρέθηκε σε λάθος χέρια. Δεν θέλει, δεν ξέρει, άλλα του είπαν και άλλα βρήκε, όπως και να έχει ο Παπαδόπουλος δεν μπορεί να συνεχίσει!

 

Εθνική

 

Την ευθύνη για την εικόνα της Εθνικής μας ομάδας δεν την έχει μόνο ο Άγγελος Αναστασιάδης. Δεν θα μπω στην διαδικασία να πω σε ποιο βαθμό φταίει ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός. Οι ευθύνες του μεγάλες, δεν υπάρχει λόγος να μπαίνουμε σε λεπτομέρειες. Ευθύνη όμως έχουν και οι άνθρωποι της ΕΠΟ και φυσικά των ομάδων που δεν «εμπιστεύονται» τον Έλληνα ποδοσφαιριστή!

 


Στο εκτελεστικό απόσπασμα

KOK Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι δεν έχει αυτό που είχε στο παρελθόν;

ΡΑΠ Με τον τρόπο που διόρθωσε τα λάθη του ναι, είναι πλέον τραγικός!

 


ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μπέος


Το έστειλε το μήνυμα ο Αχιλλέας Μπέος στον Τομ Παπαδόπουλο. Θα πιω ένα καφέ με τον άνθρωπο δήλωσε αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα, αφού η ομάδα δεν μπορεί να φύγει από τον Βόλο. Με απλά ελληνικά, ή φέρνετε το χρήμα ή τζάμπα το ραντεβού.

 

Νεϊμάρ


Θα τολμήσω και θα πω ότι δεν θα περιμένω να δω τι θα αποφασίσει η δικαιοσύνη για την περίπτωση του μοντέλου και του Νεϊμάρ. Για εμένα έχει 100% δίκιο ο ποδοσφαιριστής και θα πρέπει να αθωωθεί. Αυτό δεν λέγεται βιασμός, μην τρελαθούμε.

X