ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Θα βοηθούσε να επιστρέψει ο Πρίγιοβιτς;

Της κακομοίρας: Θα βοηθούσε να επιστρέψει ο Πρίγιοβιτς;

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολιάζουν το ενδεχόμενο επιστροφής του Σέρβου επιθετικού στον ΠΑΟΚ και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Τα λέγαμε όταν έφυγε από τον ΠΑΟΚ και τώρα αρχίζουν και βγαίνουν στην επιφάνεια. Ο Πρίγιοβιτς δεν περνάει καλά στην ομάδα του, από ό,τι λένε οι πληροφορίες δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον προπονητή του και τίθεται θέμα συζήτησης για να επιστρέψει. Να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο αφού δεσμεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο αλλά πολλές φορές αυτά χαλάνε. Πως σου φαίνεται η ιδέα της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ;

 

Η μεγαλύτερη ευλογία για τον ΠΑΟΚ θα ήταν αν αυτό μπορούσε να συμβεί. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ευλογία για όλους. Για τον ΠΑΟΚ που θα πάρει Πρωτάθλημα, τον Πρίγιοβιτς και τη γυναίκα του που θα φύγουν από την Αραπιά και φυσικά τον προπονητή του ΠΑΟΚ που παίζει από τα πλάγια και φορτώνει και είναι ο καλύτερος μέσα στην περιοχή να στέλνει την μπάλα στο πλεχτό.

 

Είσαι σίγουρος για αυτά που μου λες; Πιστεύεις ότι ο ποδοσφαιριστής θα είναι στην ίδια κατάσταση που ήταν όταν έφυγε; Γνωρίζεις ότι κανείς ποδοσφαιριστής από όσους πήγαν να αγωνιστούν στη Σαουδική Αραβία δεν βελτιώθηκε; Οι κλιματολογικές συνθήκες που υπάρχουν εκεί δεν βοηθούν τους ποδοσφαιριστές και τους προκαλούν φθορά. Αυτά τα έλαβες υπόψη σου πριν πετάξεις την εξυπνάδα του ότι είναι ευλογία η επιστροφή του;

 

Το μόνο κακό που έχει στη Σαουδική Αραβία, είναι ότι ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να βγάλει γούστα. Εκεί είσαι γήπεδο-σπίτι και το αντίστροφο. Ο Πρίγιοβιτς έχει δηλώσει μονογαμικός ερωτευμένος σφόδρα με την γυναίκα του, άρα πούλα τα παραμύθια σου αλλού. Πόσο να έχει χάσει δηλαδή από την φόρμα του; Μέχρι τον Γενάρη θα τον έχουν έτοιμο και στο λέω, με αυτόν ο ΠΑΟΚ γίνεται φαβορί για το Πρωτάθλημα.

 

Ο ΠΑΟΚ έχει επιθετικούς και αν κάνουν μια τέτοια κίνηση θα είναι σαν τους λένε δεν σας πιστεύουμε. Αυτομάτως τους χάνεις μέχρι το Γενάρη όπως λες και βάζεις αυτογκόλ. Δοκιμασμένη μεν λύση και σίγουρα επιτυχημένη, αλλά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι.

 

Με δέκα μέρες προπόνηση θα έρθει σε φόρμα και αυτομάτως θα ξεκουράσει τα μπακ και τα χαφ του ΠΑΟΚ που κάνουν πολύ δουλειά και κουράζονται.

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Μπούρδες

 

Αν κάτι με εκνευρίζει και με κάνει να τσατίζομαι όσο τίποτα, είναι οι εξυπνάδες για τα παιχνίδια και οι μπούρδες που πετάνε όσοι θέλουν να έχουν «άποψη» για τα περίεργα παιχνίδια. Αν είστε τόσο μέσα στα πράγματα, λοιπόν κύριοι, λυπάμαι που δεν είστε εκατομμυριούχοι για τα δήθεν περίεργα παιχνίδια που τα γνωρίζατε αλλά δεν τα ποντάρατε.

 


Εθνική

 

Ή κάποιος μας δουλεύει κανονικά ή πιστεύουν ότι τρώμε όλοι κουτόχορτο. Κόπηκαν λέει από την Εθνική μας ομάδα για τα επόμενα παιχνίδια οι Μανωλάς, Παπασταθόπουλος κλπ. Και τι άλλαξε δηλαδή για να το μάθουμε και εμείς; Θα δούμε κάτι διαφορετικό, βρήκατε ποιοι πραγματικά έφταιγαν για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα ή τους κάνετε χάρη και τους ξεκουράζετε;

 

Επιστρέφει ο Πρίγιοβιτς;

ΚΟΚ Μέχρι να βρει την φόρμα του θα τελειώσει το Πρωτάθλημα.

ΡΑΠ Δώστον σε μένα να στον έχω έτοιμο σε δέκα μέρες, χοντρέ.

 


ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ξεκάρφωμα


Αυτή την προπαγάνδα για την συμπεριφορά του κόσμου του Αρη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, να την πουλήσετε αλλού όχι στον σοφό. Η ψυχούλα τους ξέρει πόσο ήθελαν να κερδίσει ο Ολυμπιακός, για να μη γίνει η στραβή και τον πιάσει στην κορυφή ο ΠΑΟΚ.

 

Τερζής


Είναι ντροπή να κάνετε οι δημοσιογράφοι κριτική και μάλιστα σκληρή στον Τερζή σε αυτό το παιχνίδι. Καλά ρε με πρόεδρο οπαδό του και το διπλό να βουλιάζει, σας φταίει ο προπονητής του Αρη;

X