ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το πάνω χέρι ο Παντελίδης στις μεταγραφές

Το πάνω χέρι ο Παντελίδης στις μεταγραφές

Ενεργό ρόλο στον μεταγραφικό σχεδιασμό από Διαμαντόπουλο-Παντελίδη υπό το... βλέμμα του Καρυπίδη

 

Η απουσία του Θόδωρου Καρυπίδη στην Κίνα δεν δημιουργεί εμπόδια στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΠΑΕ. Γι’ αυτόν “φροντίζουν” οι Ντίνος Διαμαντόπουλος και Σάββας Παντελίδης, οι οποίοι βρίσκονται σε άμεση επικοινωνία, προκειμένου να εντοπιστούν οι “καταλληλότεροι”.

 

Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ, μαζί με τον Ελληνα προπονητή έχουν καθημερινή επαφή, σχετικά με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποτελούν εν δυνάμει στόχους και, εφόσον, συμφωνήσουν ότι ταιριάζουν στο προφίλ της υπό δημιουργία ομάδας, τότε θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις. Μέχρι σήμερα, έχουν γίνει ουκ ολίγες συζητήσεις με “υποψηφίους”, αλλά δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο ή προχωρημένο.

 

Αλλωστε, ρόλο στην τελική φάση των διαπραγματεύσεων θα έχει και ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο επικεφαλής της ΠΑΕ έχει δείξει ότι, όσο μακριά κι αν βρίσκεται από την Ελλάδα, βρίσκει χρόνο, για να ασχοληθεί με περιπτώσεις παικτών, τις οποίες συνήθως παραπέμπει στον Διαμαντόπουλο. Ο τελευταίος επωμίζεται, μεταξύ άλλων, με το “σκανάρισμα” των εκάστοτε περιπτώσεων και, ειδικά το τελευταίο διάστημα, ανεβάζει… ρυθμούς, προκειμένου να υπάρχουν αποτελέσματα μέχρι το τέλος του μήνα.

 

Ο Διαμαντόπουλος είναι γνωστό ότι έχει προτίμηση σε συγκεκριμένες χώρες, ωστόσο προσπαθεί να βρει άκρες και με άλλες αγορές, ενώ εκτιμάται ότι ο Παντελίδης θα δείξει προτίμηση σε κάποιες περιπτώσεις (Ελλήνων και ξένων), οι οποίοι έχουν εμπειρία από τη Super League.

 

Ηδη, βρισκόμαστε στα μέσα του Μαΐου, μήνας ο οποίος έχει χαρακτηριστεί “κρίσιμος”, τόσο για να “ελαφρύνει” το ρόστερ, όσο και για να μπουν οι βάσεις των... ανακοινώσεων με παίκτες, που θα φορέσουν την “ευρωπαϊκή” φανέλα.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (15/5)
 

 

 

X