ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το ραντεβού της ανανέωσης και η έρευνα για... πώληση

Το ραντεβού της ανανέωσης και η έρευνα για... πώληση

Ο Λάζαρος Λάμπρου και ο Ευθύμης Κουλούρης εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το δανεισμό τους και είναι έτοιμοι να το εξαργυρώσουν

Ο Λάζαρος Λάμπρου και ο Ευθύμης Κουλούρης εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το δανεισμό τους, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και είναι έτοιμοι να το εξαργυρώσουν αλλά με διαφορετικό τρόπο.

 

Ο Λάμπρου που διέπρεψε με τη Φορτούνα Σιτάρντ, κάνοντας μια γεμάτη χρονιά (27 αγώνες, οκτώ γκολ και 10 ασίστ) επιστρέφει για να μείνει στην Τούμπα αφού αυτό έχει αποφασίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και είχε ενημερώσει σχετικά με συνεχείς αναρτήσεις εδώ και αρκετούς μήνες ο Γιώργος Σαββίδης.

 

Ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην επέκταση του συμβολαίου για τον νεαρό επιθετικό που έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο.

 

Στο συμβόλαιο που είναι εν ισχύ, υπάρχει ρήτρα 3.000.000 ευρώ. Πιθανώς και σήμερα να βρεθεί στην Τούμπα ο εκπρόσωπος του και να μιλήσει με τους επιτελείς της ΠΑΕ ώστε να επεκταθεί το συμβόλαιο που θα προσφέρει στον ποδοσφαιριστή αυξημένες αποδοχές ενώ υπάρχει και η σκέψη να μπει ρήτρα 10.000.000 ευρώ.

 

Ο ποδοσφαιριστής δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του για να αποχωρήσει εκ νέου με τη μορφή δανεισμού αλλά θα μείνει στην ομάδα κι αυτό του έχει εγγυηθεί η ομάδα όλο αυτό το διάστημα. Αλλωστε με τις επιδόσεις του στην Ολλανδία έπεισε ότι αξίζει να βασιστεί ο ΠΑΟΚ πάνω του αγωνιστικά. Θυμίζουμε, επίσης, ότι στην περσινή προετοιμασία είχε πολύ καλή παρουσία και έστειλε μηνύματα για την καλή επαφή που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα, κάτι που επιβεβαίωσε στη συνέχεια της σεζόν.

 

Εντατική έρευνα για πώληση του Κουλούρη

Την ίδια στιγμή ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού Πρωταθλήματος, ο Ευθύμης Κουλούρης βρίσκεται στην έξοδο. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε δυο χρόνια και στην ΠΑΕ έχουν πάρει την απόφαση να τον παραχωρήσουν με μεταγραφή αυτή την περίοδο, από τη στιγμή που προσδοκούν οφέλη ενώ από την άλλη και ο ίδιος θέλει ρόλο βασικού που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να του εγγυηθεί ο ΠΑΟΚ.

 

Ως γνωστό, η ρήτρα του Κουλούρη κυμαίνεται στα 7.000.000 ευρώ και ήδη από την ΠΑΕ έχει σταλεί μήνυμα προς τον εκπρόσωπό του να ανζητήσει ομάδα, όπως κάνουν και οι ίδιοι.

 

Ενδιαφέρον σαφέστατα υπάρχει, καθώς ο “Κουλ” έκανε μία εντυπωσιακή σεζόν στον Ατρόμητο με 25 γκολ (τα 19 στο Πρωτάθλημα που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ) και 4 ασίστ σε 35 ματς. Όμως, οι κρούσεις γίνονται κυρίως από ομάδες στο Βέλγιο και την Ολλανδία που δεν μπορούν να προσεγγίσουν τα χρήματα της ρήτρας. Ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να μπει σε σοβαρή διαπραγμάτευση εφόσον βρει πρόταση που να καλύπτει πάνω από το μισό ποσό της ρήτρας.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X