ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το ταξίδι του Ηρακλή στο... άγνωστο συνεχίζεται

Το ταξίδι του Ηρακλή στο... άγνωστο συνεχίζεται

Πορεύεται χωρίς πλάνο και λύση ο Ημίθεος

 

Η εφιαλτική κατάσταση στον Ηρακλή διατηρείται με το ταξίδι στο άγνωστο να συνεχίζεται καθημερινά. Η νέα και τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη πίεση για να βρεθεί λύση στον ποδοσφαιρικό Ημίθεο. Απαιτούνται ωστόσο βήματα που δεν έχουν γίνει ακόμη.

 

Την περασμένη εβδομάδα συνάντηση μεταξύ των φορέων του Ηρακλή δεν πραγματοποιήθηκε. Παραμένει ερωτηματικό προς απάντηση αν τελικώς θα βρεθούν, όπως πρέπει, όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι καταστρώνοντας ένα πλάνο με κινήσεις αρχικά προς κάθε κατεύθυνση για την οικονομική εξασφάλιση της νέας προσπάθειας. Άλλωστε αν δεν βρεθεί λύση σ’ αυτό το κομμάτι, δεν μπορεί να προχωρήσει τίποτα, ακόμη κι αν υπάρχουν «έτοιμες» περιπτώσεις για απόκτηση Α.Φ.Μ.. Εφόσον ξεπεραστεί αυτό το (πολύ σημαντικό) εμπόδιο θα πρέπει άμεσα και επίσημα ο Ηρακλής να μπει σε συζητήσεις για Α.Φ.Μ., καθώς όσο περνά ο χρόνος, τόσο η… αγορά θα αδειάζει. Εκτός αυτών πάντως είναι απαραίτητο να έχει σαφές διοικητικό πλάνο η ομάδα, το οποίο ως τώρα είχε ο Παπαδόπουλος (όπως και τις ευθύνες), ενώ πλέον δίχως μεγαλομέτοχο (εκτός αν βρεθεί ο ένας που θα αποκτήσει τον Α.Φ.Μ. και θα μπει μπροστά μόνος) ακόμη και το μοντέλο διοίκησης-επιμερισμού ευθυνών παραμένει άγνωστο όσο δεν προκύπτει κάτι σαφές μέσα από μια συνάντηση των «κυανόλευκων» φορέων.

 

Όσο περιττό είναι να τονιστεί πως (και) αυτή η εβδομάδα είναι κρίσιμη και ο χρόνος περνά εις βάρος του Ηρακλή, τόσο ξεκάθαρο γίνεται πως το αν ο Ηρακλής δεν βρει λύση μέσω Α.Φ.Μ., θα εγκλωβιστεί στη Γ’ Εθνική (4η κατηγορία) στο απόλυτο αδιέξοδο που ακόμη και σε επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν θα «πέσει σε τοίχο» το επόμενο καλοκαίρι, της αναβίωσης της τωρινής Π.Α.Ε..

X