ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τσέρτσι: «Γνωρίζω για Άρη, υπάρχει οικονομική διαφορά»

Τσέρτσι: «Γνωρίζω για Άρη, υπάρχει οικονομική διαφορά»

Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Άρη ο Ιταλός μεσοεπιθετικός τονίζοντας πως υπάρχει απόκλιση ανάμεσα στην πρόταση του Άρη και τις απαιτήσεις του.

Το ενδιαφέρον του Άρη για την απόκτησή του επιβεβαίωσε ο Αλέσιο Τσέρτσι μιλώντας στο Metropolis 95.5 και τον Βασίλη Βλαχόπουλο.

 

Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός τόνισε πως είναι γνώστης του ενδιαφέροντος του Άρη, ωστόσο, όπως σημείωσε υπάρχει διαφορά μεταξύ της «κιτρινόμαυρης» πρότασης και των δικών του «θέλω».

 

«Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Άρη, με έχουν ενημερώσει οι εκπρόσωποί μου. Η πρόταση του Άρη απέχει οικονομικά από αυτό που θέλω. Είμαι οικογενειάρχης, έχω τρία παιδιά. Για να παίξω εκτός Ιταλίας θα πρέπει η πρόταση να είναι πολύ δελεαστική, όπως αυτή που είχα πέρσι από την Ανκαραγκουτσού. Σε διαφορετική περίπτωση, θα κοιτάξω να αγωνιστώ στην Ιταλία. Είμαι ανοικτός σε προτάσεις, έχω 3-4 από το εξωτερικό. Τα κριτήρια της επιλογής μου είναι η οικογένειά μου. Για να μπω σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον Άρη, θα πρέπει η πρόταση που θα μου γίνει να είναι αντάξια της καριέρας μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέσιο Τσέρτσι.

 

 

 

X