ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ζητάει το δίκαιο και αυτονόητο ο Ηρακλής

Ζητάει το δίκαιο και αυτονόητο ο Ηρακλής

Οι «κυανόλευκοι» θα βρεθούν ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ζητώντας τοποθέτησή τους στους Πρωτάθλημα της SL 2

Η ώρα για μία ακόμη δικαστική μάχη για τον Ηρακλή έφθασε. Σήμερα το μεσημέρι στις 2 οι «κυανόλευκοι» μέσω του νομικού Γιώργου Παναγόπουλου θα βρεθούν ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ζητώντας τοποθέτησή τους στους Πρωτάθλημα της SL 2 και πλήρη απαλλαγή των οικονομικών υποχρεώσεων με βάση την τροπολογία της Παναχαϊκής.

 

Να αγωνιστούν δηλαδή στο εν λόγω Πρωτάθλημα απόλυτα «καθαροί» και χωρίς να υπάρχει ούτε ένα ευρώ χρέος. Για την κατάφωρη αδικία που υπέστη ο σύλλογος το 2011 όταν και υποβιβάστηκε εξωαγωνιστικά με τον Αστέρα Τρίπολης να παραμένει στη Super League. Προ ημερών άλλωστε αθωώθηκε οριστικά ο Αντώνης Ρέμος, μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής εκείνη την περίοδο για τις πλαστές ενημερότητες. Λίγο καιρό αργότερα ήταν η σειρά του Ηρακλή ουσιαστικά να δικαιωθεί πρωτόδικα, με αποτέλεσμα το ζήτημα να παραπεμφθεί ξανά στην Επιτροπή Εφέσεων.

 

Ο Ηρακλής λοιπόν δε ζητάει τίποτε περισσότερο παρά το δίκαιο και αυτονόητο-σε άλλες χώρες- έστω και οκτώ χρόνια μετά και παρά τη μεγάλη ζημιά που υπέστη σε όλους τους τομείς. Εξ ου και η συγκρατημένη αισιοδοξία που έχουν οι άνθρωποι του συλλόγου καθώς και ο κ. Παναγόπουλος που μίλησε στο Metropolis 95,5 για τη «μάχη» που είναι έτοιμος να δώσει.

 

Απόφαση δεν θα υπάρξει κατά τη διάρκειας της σημερινής ημέρας. Σύμφωνα με όσα μετέφερε και ο κ. Παναγόπουλος τα θετικά ή αρνητικά νέα αναμένονται εντός του επόμενου δεκαήμερου.

X